БихЯсно е, че няма да кажеш кой е, поне за момента. Би ли издал поне дали е от старите или не?
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Принципно съм ентусиазиран към всякакви творчески проекти и често се залавям с един куп едновременно, но напоследък ставам все по придирчив към качеството. Освен това съавторство за мен е нещо със спорен смисъл. Защо две книги в съавторство от двама човека да са по-добри от по една от двамата? За гейм дизайн със сигурност не ми трябва съавтор, за писане - да, ако някой със завидни умения в тази сфера изяви желание да пише по мой game-design, предполагам ще съм заинтересован от проекта.Въпрос - при едно евентуално съавторство къде би видял своята сила, и коя част от работата би преотстъпил на партньора си?
Какво трябва, да разбираме под термина "гейм-дизайн", когато се отнася за книга-игра?За гейм дизайн със сигурност не ми трябва съавтор, за писане - да, ако някой със завидни умения в тази сфера изяви желание да пише по мой game-design, предполагам ще съм заинтересован от проекта.
Защото човек трябва да разпуска (може и да прекалявам в тази посока), а и писането все още ми е в зона "удоволствие" и извън зона "работа". Без да отричам, че имах периоди на пълен застой, ще кажа че в момента не съм такъв и книгата се развива. Продължава да се бави, защото обемът й продължава да расте.А ти защо ходиш на кино, вместо да пишеш Дракона
Щото си знаем "матриала".
Не пропускайте и Мишо в тази схема! Ще го видите сега както е на етап изграждане на схемата на книгата, така като почне да пише и ще стопи 350 страници преднина за два месеца. Старите пушки са си стари пушкиДобри новини. Почвам да си мисля, че двамата с Ксенокс се състезавате кой ще напише по-обемна книга.
Щото си знаем "матриала".
Надявам се и аз за 2012 де, но интервалът между трите би следвало да не е голям, примерно 2-3 месеца.Имах някакви надежди вашите две да излязат тази година... Докато Мишо си каза 2013 г.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas