• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
    • Зала на славата
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
    • Хронология
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
За книгите-игри
/
Въпроси към автори и художници
/
Въпроси към Ейдриън Уейн

Въпроси към Ейдриън Уейн

• 1
  • ...
  • 5
  • 6
  • 7
  • ...
  • 12
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12
18 Юни 2013 17:40
garich
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1
Въпроси към Ейдриън Уейн #73919

Ейдриън Уейн писа: писа:
В тази връзка, получи ли си книгите вече? :) Асасините 1 е 354 епизода, а новият Патрул за Ада - 450. Горе-долу еднакви са като обем.

Сеньор Торо днес ги е пуснал, така че утре вече сигурно ще чета :)
Ориенталските сюжети са ми от любимите, не случайно "Синът на пустинята" е една от многото любими книги.

Други въпроси:
Какво е чувството да бъдеш издател?
Мислил ли си да издаваш чужди заглавия (стойностни и неиздавани досега, ако има такива, дори да са писани миналият век)?

п.п. Между другото оформлението на корицата на първите книги-игри на Плеяда беше много добро и създава усещането за някаква завършеност и последователност: позициониране името на книгата, името на автора, "книга-игра", шрифта на буквите (макар че за различните жанрове еднакъв шрифт едва ли би бил много удачен, но ако са няколко стандартизирани шрифта - примерно готически за фентъзи, роботизиран за фантастика, комикс за забавни, стандартен стилизиран за съвременни истории)

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

18 Юни 2013 17:55
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 84
Въпроси към Ейдриън Уейн #73925
Така е, хубаво е и кориците да си имат стандарт. За съжаление там не зависи чак на 100% всичко от мен де - както със самите книги.

От миналата година насам съм извън България (завинаги). Тоест нямам възможността да задълбавам по издателската линия. Но ако питаш какво е да пускаш собствените си книги по начина, по който заслужават (което разбира се ще продължа да правя) и да имаш пълна власт над целия процес - супер е :) жалко че бях толкова малък през 90те, иначе щях да го направя още тогава и историята на КИ щеше да е доста по-различна.

За чуждите - няма такива. :) Проверили сме. (А и няма голям смисъл.) Но винаги може да се появи някое изключение. ;) А и по-големите издатели ако надушат колко пари има още в жанра, ще скочат точно на някоя преводна първо, вероятно.

20 Сеп 2013 21:33
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 138
Въпроси към Ейдриън Уейн #77781
Верно ли, че на разни фестове тая година си обявявал трудовете на други автор за "аматьорски" пред случайни посетители на щанда? :rolleyes:

"Много се размножихме..."

- Гадняр към Главния Гадняр в един филм.

01 Окт 2013 17:27
Anardil
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 67
Въпроси към Ейдриън Уейн #78487
След като Уейн има време да рекламира следващия си митичен проект, ми е интересно ще отдели ли от него, за да отговори на този въпрос ;).

Pe6ka_S_Mnenie писа: писа:
Верно ли, че на разни фестове тая година си обявявал трудовете на други автор за "аматьорски" пред случайни посетители на щанда? :rolleyes:

01 Окт 2013 17:39
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Въпроси към Ейдриън Уейн #78488
Не, но ще ви гледам сеира, лол. Пешката е минал край автор, ти пък съвсем.

01 Окт 2013 18:36
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Въпроси към Ейдриън Уейн #78490
Брей, щом това идва от чичко Уейн, може би е време да ми се вдигне самочувствието като автор. :mrgreen: Макар да не съм написал нищо по същество. Само заради принципа, че Уейн по принцип говори точно обратното на това което се случва. :lol:

Аз имах предвид обаче неща, които са ти на сергията, не говорене "по принцип". ;)

01 Окт 2013 18:38
Anardil
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 67
Въпроси към Ейдриън Уейн #78491
Уейн,

знам, че четенето с разбиране е трудно и не се отдава на всеки, но... поеми дълбоко дъх, концентрирай се, изпий едно кафе първо, ако се налага, и се опитай да прочетеш отново въпроса на Пешката (в който - ще ти подскажа - той НЕ твърди, че е "автор" на каквото и да било)! :)

07 Ное 2013 14:12
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Въпроси към Ейдриън Уейн #82120
Понеже потъна.

Pe6ka_S_Mnenie писа: писа:
Верно ли, че на разни фестове тая година си обявявал трудовете на други автор за "аматьорски" пред случайни посетители на щанда? :side:

Имам предвид нови издания като Призвание Герой, което ти е било пред носа. За Карибски вълни ясно че нищо добро няма да кажеш, дори когато му прибираш по 5 лева. :wink:

07 Ное 2013 16:45
Blackjack
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Въпроси към Ейдриън Уейн #82195
По желание на Уейн задавам въпросите си тук:

Първо ти от неуспехи не се оплакваш - оплакват се читатели, в случая аз, за да не говоря от името на други хора.

Второ: от двата случая, за които намекваш разпознавам само този с инициативата на Майкъл - за другия ще трябва да ми дадеш още един жокер. Колкото до инициативата на Майкъл - смятам, че той предложи доста щедра компенсация за всеки, който си иска парите обратно, така че вътрени участници не виждам да има.

Трето - аз питах за мнението ти за твоите конкретни забавяния, не за тези на други автори. Бих искал да си дадеш самооценка, а не да се обясняваш като първокласник: " Ама госпожооооо, те и другите се бавят ... "

07 Ное 2013 16:53
vg's Avatar
vg
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
Получени "Благодаря": 7
Въпроси към Ейдриън Уейн #82203

Blackjack писа: писа:
Колкото до инициативата на Майкъл - смятам, че той предложи доста щедра компенсация за всеки, който си иска парите обратно, така че вътрени участници не виждам да има.
Уейн не е събрал от читатели хиляди левове за ненаписана още книга-игра. На какво отгоре му искаш сметка за някакво забавяне?

07 Ное 2013 17:09
Blackjack
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Въпроси към Ейдриън Уейн #82218
Не му искам сметка - задавам му въпрос, на който той ако иска може да отговори. Той сам заяви, че ще отговори - не виждам къде е проблемът.

Между другото и ти отговаряш в същия стил - 'еми те и другите са зле, та и по-зле'. Това би било качествен отговор само и единствено ако бях попитал нещо от сорта: "Кой издател се е забавил най-много/най-малко"?, а аз не питам това.

07 Ное 2013 17:15
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Въпроси към Ейдриън Уейн #82220
Джак, първите две години имах по една книга годишно (не че някой е имал повече).

Тази година ще имам две.

Въпреки, че съм ИЗВЪН страната!! и спокойно можех да съм ви отсвирил напълно.

Как ти звучи такава градация - или поне - съгласен ли си с важността на факта, че ПРОСТО НЕ СЪМ В БГ още от 2012та?

В тази връзка, колко книги-игри би искал да издам догодина, за да си по-доволен? Казвай смело.

07 Ное 2013 17:21
Blackjack
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Въпроси към Ейдриън Уейн #82222
Колкото си заявил предварително ;-)

07 Ное 2013 17:29
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Въпроси към Ейдриън Уейн #82224
Ама аз нищо не заявявам, от първите Асасини насам, обяснимо.

Но да речем, че говорим точно за нея и това как тогава ни се искаше да са нещата (при нейното излизане).

Приемам го за добра цел това и чакаме новата книга преди Коледния панаир, когато ще се види накъде вървят нещата.

08 Ное 2013 07:23
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 530
Въпроси към Ейдриън Уейн #82289
Като казваш, че отдавна си в чужбина и можеше да си отсвирил напълно тукашната публика... Какво работиш там, където си? Колко пари успяваш да изкараш на месец? Мислиш ли, че си успял да спечелиш уважението на някой от местните и ако ДА, с какво?

Както сигурно разбираш, дразниш с поведението си. Просто защото досега си постигнал много малко и ако повечето потребители на този форум са те смятали за нещо като малки, сега вече са възрастни хора и откриват, че всъщност са се реализирали много по-добре от теб и нямат особено основание да изпитват уважение към теб. Имал си късмет преди години да станеш автор на книги-игри, но с времето си изгубил тази инерция и сега някак не върви да говориш високопарно.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

• 1
  • ...
  • 5
  • 6
  • 7
  • ...
  • 12
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12
Форум
/
Книги-игри
/
За книгите-игри
/
Въпроси към автори и художници
/
Въпроси към Ейдриън Уейн
Time to create page: 0.081 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Колко книги-игри ще излязат на хартия през 2025г.?... (17 Мнения)
    • в Работилница / Анкети
    • от Efix7
    • Today 17:17
    • САЩ`94 (14 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Други нови книги-игри
    • от Efix7
    • Today 13:47
    • Лед и цвете (4 Мнения)
    • в Списание Книги-игри / Всичко за списанието
    • от Efix7
    • Today 13:46

За контакти