Получени "Благодаря": 82
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Не знам. По това време Боби пишеше доста - книги-игри за няколко издателства, някои в съавторство, някои самостоятелно, отделно се опитваше пробие с публицистика. Не сме общували чак толкова, че да знам в детайли такива подробности.Понеже писа: "Сашо, ако обичаш, не отговаряй от мое име. Не отговаряй и от името на Боби, когато става дума за личния му живот, защото не ми се вярва да си му светил."
Вероятно все някога са си светили на нещо един на друг, имаха съвместна кариера. Но според теб кога за последно му е светил в писането?
Спасе, не знам защо ми задаваш въпроси, на които вече знаеш отговорите. Винаги съм рисувала, още отпреди да се науча да пиша. В различни периоди от живота ми едното е надделявало над другото, но на мен ме ми изглежда като "преориентация".Как стана така че се преориентира от писането към рисуването?
Този въпрос трябва да го зададеш също и на Никсата и Джордж. На Никсата дори повече, отколкото на мен. Преводът и преработката се проточиха доста, което за мен е кофти ситуация, защото подсилва склонността ми да отлагам и да се занимавам с други неща. Колкото и да не ми е приятно, работя по-добре във фаза "аларма", когато крайният срок е на хоризонта и особено във фаза "паника", когато земята се тресе, през прозореца навлиза пушек, а вратата се тресе от тежки удари. Но да не се увличам - с "Герои" не беше по-различно. Никсата в един момент ми сервира дата, в която книгата трябваше да се предаде за печат и изведнъж трябваше да се сътворят минимум десетина илюстрации плюс корица. Сколасах само за портрети на героите (и корицата), при това един трябваше да го почна отначало, защото се оказа, че бил сменен докато са преработвали текста с Ерик. (В оригинала на мястото на Кръстоносеца имаше една яка жена с магически татуировки и грамадна брадва). Никсата реши, че можем да допълним с малко стокови илюстрации (всички изображения на екстериори), които избрахме заедно, така че все пак накрая успяхме да направим прилична визуализация, макар и разностилова.Можеш ли да разкажеш малко повече за работата по проекта „герои”?
Жените четяха КИ и все още четат. Просто не точно тези жени, за които първо се сещате, а специалната порода "гийк". Ако се замислите, всеки от вас има поне една позната, която е гийк/нърд и с която всъщност имате много повече сходни интереси, отколкото с доста от мъжете на вашата възраст. Някои дори са женени за такива. Жената-гийк има траен интерес към фентъзи/фантастична литература/филми, много вероятно играе бордови и/или дигитални игри, има креативно хоби (или професия) и като цяло има стабилна социална мрежа, без непременно да е екстраверт. Жените, които са посетили форума поне веднъж, са в тази категория, както и доста такива, които са пуснали корени по други дигитални общности.Здравей,
аз искам да те питам нещо полулично .
Едно време твоите приятелки интересуваха ли се от КИ?
Доколко женския пол изобщо се е интересувал според теб от КИ (където героите в мъжки род преобладаваха)?
(аз нямам спомен да съм обсъждал КИ с момичета, но пък на онази възраст май се деляхме от тях и може просто да не съм знаел).
Какво може да се направи, за да се привлече повече женския пол към КИ (още повече, че той чете повече от мъжкия според мен)?
"Дженит" е изменено произношение на genet, което е вид дива котка. Genet се произнася по-лесно от wildcat, а референцията към дива котка е вдъхновено ето от тук:Защо избра псевдонима Сара Дженит?
Рекламата е изключително мощно оръжие, като за справка можеш да видиш темата за Конкурс 11.Стана ми любопитно доколко и други потребители на форума са склонни да си правят заключения за неща, които не са виждали никога със собствените си очи, като основават мнението си единствено на рекламата или анти-рекламата, която авторът си прави.
Поддавам се на реклама идваща от хора, чието мнение уважавам. (Вероятно е по-коректно да се каже "препоръка"). Затова се съгласих с Торо в неговата тема, че мнението на хора, чиито критерии за нещата вече познаваш по собствената им работа, ще тежи повече, отколкото мнението на хора, чиито разбирания и критерии все още не познаваш.До каква степен ти базираш мнението си за даден продукт по „рекламите” за него?
Е, как защо. Всички знаем, че форумът циклично преминаваше през сатурнов тригон, при което някакъв постоянен процент потребители се изпокарваха, раздаваха се банове и летяха клетви никога за край на посещенията. (Струва ми се, че аз бях предимно кибик в тези битки, но ако съм насосала някой някога, да прощава). Фигурата на Професора беше много на място в такава среда, макар че първият ми аватар беше с друга негова снимка. Сега вече общността е постигнала известна зрялост, никой не смята, че всяка мекица е плесница в лицето на международния империализъм, а и самият професор отдавна май вече не е на екран. Все пак, не смятам да го сменям. Все още ме радва.Защо избра този аватар за представянето си тук?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas