Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Да, писна ми и като се замислих, реших да се изтарикатя. Вместо да подарявам 80 бройки от "продължението на Приятелите" и после да пиша основната книга, ще спретна едно дребно книжле, ще го представя за книгата от Инициативата и и ще приключим с тази история.Тоест продължението на Приятелите и Основната книга се сливат в едно?
Вече минаха 7 години Нова вълна (почти толкова е бил животът на старата)
Какво според теб успя да постигне тя и какво не? Колко още живот има в нея?
Отказването ми от Инициативата и от писане на други книги-игри няма нищо общо с вашия бас.г-н Майндкрайм,
макар че е почти невъзможно, но все пак да предположим, ако аз спечеля баса с Ал Торо, какви са шансовете да се откажеш да се занимаваш с книги игри?
Работех сериозно тогава, ама чак Роналдо...Привет Мишо, как би определил твоето творчество от старата вълна ?
Работа и малко талант(Кристиано Роналдо).
Талант и малко работа(Лионел Меси).
Или и от двете по-малко?
На мен ми е интересно да работя по книгата, макар че не винаги ми се получава добре работата. Имах доста лутания в чудене какво трябва да представлява една книга-игра. В момента вече не мога да си позволя да се лутам, няма време за това, но имам колебания.Просто попитах, ако не издадеш книгата тази година, дали няма да ти писне да се занимаваш...
Не бих допуснал съзнателно твое участие в моя книга, особено ако това ще открадне славата от мен. Трябва да е много ясно, че всичко се дължи на мен - на предишните ми подвизи и на сегашните ми умения.С илюстрациите на Спас, оцветени от мен, няма как да не стане хит!
Не бих допуснал съзнателно твое участие в моя книга, особено ако това ще открадне славата от мен. Трябва да е много ясно, че всичко се дължи на мен - на предишните ми подвизи и на сегашните ми умения.
Не бих допуснал съзнателно твое участие в моя книга, особено ако това ще открадне славата от мен. Трябва да е много ясно, че всичко се дължи на мен - на предишните ми подвизи и на сегашните ми умения.
Самото завършване на някаква книга от теб ще си е абсолютен подвиг на този етап - така че давай смело, Мишо!
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas