• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
За заглавията от първата вълна
/
Стратове
/
Warcraft TCG игра с карти

• 1
  • 1
31 Авг 2013 12:15
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 586
Topic Author
Warcraft TCG игра с карти #76513
Тия дни гнусните печалбари от Близард спряха играта с карти на Варкрафт за да лансират своя такава онлайн вариянт. За пореден път се убедих, че алчността на капиталиста не знае ни граница ни пощада.
Печалното е че продаваха доста добре, но малко след последния сет спряха хартиеното издаване. От една страна е и добре, вече може да се каже че ще има баланс в играта, защото няма да има нови по силни карти.
Докато четох в енгилизките форуми как се ожалват за хилядите долари с които са се набутали ми стана по леко :lol: че аз съм сложил към 1200 някъде в долари. Важното е че картите остават, а с тях може да се прави изключително добра и разнообразна игра срещу вариращ брой противници и дори срещу специални босове.
Някой от вас играе ли я?

Във време, когато родният ни книжен пазар е узурпиран от пълчища бездарни занаятчии, готови на всичко, за да задоволят и най-ниските масови вкусове, Той не грачи в...

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

31 Авг 2013 14:41
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 183
Warcraft TCG игра с карти #76515
Ами да ти кажа честно време беше да я спрат. Две години след началния бум, доста хора се оттеглиха и спряха да я играят, защото не предлагаше кой знае какво иновативно. Нови герои с умения даваше, но картите, които се играеха си бяха все същите. Никой не можеше да направи някакво различно тесте и беше помитан от наложилите се силни такива.

Онлайн варианта не вярвам, че ще се наложи сериозно. Близърд ще бъдат на плюс от цялата ситуация, тъй като няма да дават кинти за направата на хартийки, които да се купуват от хората, защото сега хората ще си ги купуват за същите пари, но в онлайн вариант.
Просто когато имаш Меджик дъ Гедъринг и Ю Ги О на пазара е много трудно да се наложиш или да предложиш нещо ново на играчите на този тип игри.

Но пък онлайн ще трябва да се пребори с конкуренцията на Меджик дъ Гедъринг Онлайн... Времето ще покаже дали ще успеят или не.

Избери своето приключение

31 Авг 2013 19:56
lodshadow's Avatar
lodshadow
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 3
Warcraft TCG игра с карти #76520
Ще успеят,разбира се,това все пак са Blizzard ! Те правят само неща,от които се печелят милиони(може би милярди)... :mrgreen:

FOR HONOR !!!

31 Авг 2013 20:56
Лисичков's Avatar
Лисичков
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 86
Warcraft TCG игра с карти #76524
Кофти, поредната провалила се игра с карти. Ами така е , когато най - къспите карти са loot картите и на практика всичко останало е евтино.

Long Live Magic :lol:

We Are Motörhead And We Play Rock & Roll!

02 Сеп 2013 20:39
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Topic Author
Warcraft TCG игра с карти #76658
За мен играта точно сега се превърна в игра. Баланса е постигнат с близо 20 сета. Няма да има нови извънземни карти, можеше да се направят и много нови неща ама майната му. Цените падат а играта като игра е много добра и предлага хиляди комбинации на умения и герой. Който ми казва че са стереотипни не е играл срещу моя прайст на преебаване :)

Във време, когато родният ни книжен пазар е узурпиран от пълчища бездарни занаятчии, готови на всичко, за да задоволят и най-ниските масови вкусове, Той не грачи в...

21 Сеп 2013 23:32
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Topic Author
Warcraft TCG игра с карти #77826
Има 8600 различни карти приблизително, към 3000 от тях за са определена игра на теглене, тоест не са никак изгодни да ги слагаш в някоя тесте. Останалите 5000 са добри за комбинации а има и доста герои към 300 някъде мисля. Общо може да се каже, че е сега най добрия момент да се играе.

25 Апр 2014 21:47
SoulRaiser
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 5
Warcraft TCG игра с карти #88274
Закъснял отговор, но компетентен такъв:

Започнах да я играя още през 2006, когато излезна първия сет. Продължих с втория, третия, петия, два рейд дека и шестия сет. В един момент обаче, играта ми стана крайно скучна и еднообразна. Не предлагаше нищо кой знае колко иновативно, само заимстваше яко от Меджик. Exhaust = tap. Defend = block, Resource = mana. Малките ограничения я направиха неприятна за мен. Оръжията, магиите, петовете, scryer/aldor и betrayer бяха единствените неща, които предотвратяваха ползването на едни и същи карти в абсолютно всяко тесте (алианс/хорда не го броя). Най-лошото от всичко е това, че с всеки изминал сет слагаха все по-малко неща в стартер дековете.
Единственият ми хубав спомен е кутията от стартер дека, която ползвам за пренасяне на междик тестета. :-)

The power is still within...
Да ползвате този форум е привилегия, не право!
Евалата, пичове, Рейзър се завръща...
...немаше ме щото вдигах нова къща.

• 1
  • 1
Форум
/
Книги-игри
/
За заглавията от първата вълна
/
Стратове
/
Time to create page: 0.050 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Поредицата за Самотния Вълк (90 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Чуждите автори
    • от Der
    • Today 00:44
    • Куиз: Книги-игри! (23 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Общи приказки
    • от Ал Торо
    • Yesterday 20:40
    • Магьосникът Сива Звезда 4 - Войната на маговете (4 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Други нови книги-игри
    • от dechoto
    • Yesterday 13:43

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg