Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Недей така, дано скоро стената да се открие...успех в продажбите пожелавам.Уау, 1000 си е плашещо наистина (при това и голям формат май? какъв формат е?). Дано не ти трябва тази стена идните години...
Голям формат е (26 см х 28 см) т.е. нещо като А4 + още 1/3 от него на широчина. Стената не ми трябва, но се надявам да се изпразни по-бързо от няколко години.Уау, 1000 си е плашещо наистина (при това и голям формат май? какъв формат е?). Дано не ти трябва тази стена идните години...
Все още нямам дата. Ще съобщя подробности, когато е ясно.В София кога ще има представяне?
Ами не знам, досега ти си първият, който не харесва корицата. Може би имат основание критиките ти и трябваше да се консултирам с повече хора с усет към художественото, но тези, които питах я одобриха. Някои неща сигурно са и въпрос на вкус - например (за моя голяма изненада) майка ми разкритикува художественото оформление на страниците, защото усещането било на "стара книга, която си открил в някой прашен сандък", а аз точно това исках да постигна като усещане.Но ще бъда честен - корицата не ми харесва. Липсва ми Focal point, изображенията са разпиляни, сякаш това не е картина, а някакъв колаж от сборни фотошопски илюстрации. Надписът "Голямото приключение" също ми е твърде Word.
За съжаление не кърти, ами потриса... цифрата народ в БеГе, която получава възможност да оформя книги и кориците им, никога няма да се научи как да борави с шрифт. Оставам с ужасеното впечатление, че грам идея си нямат от тия работи. Адски импотентна работа (или stale, дето му викат на ингилезки).Корицата кърти...
Не си ме разбрал правилно, илюстрациите не са критикувани и съм сигурен, че дори и вие (критикуващите корицата) ще ги харесат. Майка критикуваше оформлението на текстовите страници, защото са все едно стар приказен пергамент.В този ред на мисли, гледайки корицата, мога да си представя какво е провокирало мнението на майка ти за илюстрациите, даже без да съм ги виждал. Работата е там, че по никакъв начин нищо не пречи едно нещо "да изглежда старо" но да е лишено от недостатъците на същото това "старо" (неслучайно предложих каквото предложих като насока за корица и илюстрации за проекта "Калоян").
Голям формат е (26 см х 28 см) т.е. нещо като А4 + още 1/3 от него на широчина. Стената не ми трябва, но се надявам да се изпразни по-бързо от няколко години.
Но досега книжарниците (всички общо) продават 200 за няколко години, не 1000. (Това всъщност отдавна е известно. Ако ще продаваш предимно на ръка е е по-друго, но тогава си става малко като целодневна работа.) Книгата ти е в различен сегмент де (детска, голям формат, твърди корици), така че дано там вървят по-иначе нещата.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas