Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Нищо не пише ясно в първия пост, даже аз не помня дали са се събрали парите, или не (хем бяха по моя сметка), да не говорим за останалитеПише си пределно ясно още в началния пост.
Така че си имаше нужда от това обявление, яснотата може да съществува в плановете ти, но със сигурност не е комуникирана към останалите и дори обратното - написаните неща тук противоречат с това, което сега научаваме. Отново - не го казвам като съдене или заяждане, просто в търсене на информацияПоначало си пишеше в инфотемата, че неиздаваните книги от серията си излизат и без инициатива.
Последно - аз не съм от феновете на Пътя на Тигъра, не искам да прочитам 3-6 да не си развалям детските спомени, а единицата за мен не би спечелила и форумен конкурс. За това не съм подкрепил инициативата, освен заради конфликтите покрай нея.
Отново - не го казвам като съдене или заяждане, просто в търсене на информация
![]()
Ако не се съберат парите до края на август - което не би трябвало да е опция, при положение колко фенове имат тези книги - ще допълваме колкото е нужно и пак ще излезе първа книга . Но идеята е първа и втора книга да излязат по този начин, което после ще подсигури излизането на цялата останала серия без повече частични инициативи. Завъртят ли се нещата, това ще отвори път и на много други книги-игри.
Инициативите и сдруженийцата обикновено са за който не може да се справи сам. Някои хора се справяме и без такива.
![]()
Инициативите и сдруженийцата обикновено са за който не може да се справи сам. Някои хора се справяме и без такива.
![]()
Абсолютно съгласен съм. Друго си е зиме и лете на сергийката и сам войнът е войн! Да се губи времето със сдруженийца, банкови сметки, фактури и други неща, които нямат общо с българската финансова действителност! Важно е алъш-вериш да има и шурочичобаджанащина!![]()
Мнение от Ейдриън Уейн » Чет Юли 14, 2011 12:41 pm
И какви са целите на издателството всъщност?
Пише си ясно. Нови КИ за нова публика, за да си личи, че са минали 15 години оттогава - и не сме си вече на детския акъл. Ще има и по старите рецепти - но само ако са качествено по-добри от предишните неща.
Ще пуска ли наши книги-игри и за чужбина?
Непременно.
Ако да, в каква посока?
Виждаш кво сме пуснали като програма.
Ще пуска ли преводни книги-игри?
Не. Освен на разменни начала.
Само с книги-игри ли ще се занимава?
И интерактивни романи, да. (допълнено заради Хами)
Кой представя издателството?
Аз и колегите.
Колко хора работят за това издателство към момента?
Десетина общо. Колкото е необходимо. Freelance.
Има ли въобще такива?
Не ставай глупав.
Айде спирам за момента.
Разгеле. Мерси за пожеланията.
Абсолютно съгласен съм. Друго си е зиме и лете на сергийката и сам войнът е войн! Да се губи времето със сдруженийца, банкови сметки, фактури и други неща, които нямат общо с българската финансова действителност! Важно е алъш-вериш да има и шурочичобаджанащина!
![]()
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas