Е ...оказва се, че греша. След като Fox го прекратиха...преди 2 седмици го подновиха...Wayward Pines - проектът на М.Найт Шаямалан трябваше да излезе миналата година, но Фокс го забавиха с една година и да благодарим на това, защото 2-ри сезон няма да има
.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Нито Небесата, нито Дефаънс ми допадна. Дефаънс го изтраях до 3-4 епизод и ми се видя дървен и блудкав. Може нататък да става по-добре. Все пак 100-те в началото не ми хареса, но после стана много зарибяващ.Започнах Defiance, като очаквах, че ще е нещо като Falling skies, е оказва се нещо като фантастичен уестърн... Някой ако го е гледал, да каже, дали си заслужава да гледам 3-те сезона или да си остана само с промото.
Мерси за отговора със закъснение. Дефаънс му дадох шанс, но не бих го определил като нещо велико. Уестърн и до там. Имаше добри епизоди, но като цяло слабо. Все пак преди него гледах 5-те сезона на Небесата и те са по-зле
Нито Небесата, нито Дефаънс ми допадна. Дефаънс го изтраях до 3-4 епизод и ми се видя дървен и блудкав. Може нататък да става по-добре. Все пак 100-те в началото не ми хареса, но после стана много зарибяващ.Започнах Defiance, като очаквах, че ще е нещо като Falling skies, е оказва се нещо като фантастичен уестърн... Някой ако го е гледал, да каже, дали си заслужава да гледам 3-те сезона или да си остана само с промото.
Хрониките на Шанара
Майчице!! Това е ужасно, просто ужасно...добре, че имаше някои хубави CGI, че да не се чувствам напълно прецакан.
Сетих се за един друг сериал Мечът на истината. Е, можело и по-зле да се направи фентъзи сериал по известна поредица.
Първите три серии ми харесаха като въведение. След четвъта - пета серия стана ясно, че повечето въпроси, които възникват в началото са плод на недомислици, а не реални загадки в сьжета. Всяка следваща серия ти изсипват чувала с недомислиците отново и отново и става все по-трудно гледаемо за всеки зрител с поне някакъв зачатък на критично мислене. Готина идея, но неразвита дори на 10% от потенциала си и досъсипана с тонове глупости, които само средностатистиюеския зомбиран американски зрител със заоблен мозък не би забелязал.Wayward Pines - проектът на М.Найт Шаямалан трябваше да излезе миналата година, но Фокс го забавиха с една година и да благодарим на това, защото 2-ри сезон няма да има
Започва много добре...някъде до към средата е мистерия и те държи в напрежение...и после боза...не само, че не дават отговори на много въпроси, а има огромен потенциал, който се е натрупал и остава неизползван. Има много нелогични неща, които не получават отговор...Все пак си заслужава като нещо ново и различно, а и краят е добър.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas