• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Кино
/
Сериали - обща тема

Сериали - обща тема

• 1
  • ...
  • 5
  • 6
  • 7
  • ...
  • 14
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 14
24 Юни 2016 21:00
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 788
Topic Author
Сериали - обща тема #116155
2017 - Разкази от Криптата се завръщат. ТНТ са поръчали един (към момента) сезон от 10 епизода.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

03 Юли 2016 13:54
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Topic Author
Сериали - обща тема #116239
През 2017-та освен Разкази от Криптата може да очакваме и други култови сериали, които се завръщат - Twin Peaks ще излезе през пролетта; през януари ще гледаме нов сериал по Star Trek; ще има и римейк в 10 епизода (за сега) на Изгубени в космоса, но чак в началото на 2018-та; през септември тази година ще гледаме новия МакГайвър (сериалът, който направи Ричард Дийн Андерсън известен още преди Старгейт СГ1). Вероятно ще има и други интересни заглавия.
Но сега ви препоръчвам, ако не сте го гледали, да гледате Vinyl - Мартин Скорсезе и Мик Джагър са направили страхотен сериал, който пренася в музикалния бизнес в началото на 70-те...и само ужасно много похарчените пари лишиха този сериал от втори сезон, но и 10 епизода са истинска наслада.

09 Юли 2016 20:08
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Topic Author
Сериали - обща тема #116292
Още две предложения от мен за горещите дни на лятото.
Наскоро открих The Twilight Zone (този от 2002) - сериалът е от 44 епизода, всеки по около 20-25 минути. Не е точно ужаси, а по-скоро нещо като Outer limits, но вече гледах 8-9 епизода и има добри неща.
From Dusk Till Dawn: The Series или иначе казано От здрач до зори - сериалът. Има два сезона до момента. Сериалът е римейк на филма, но има и доста различия. Историята е много по-добре развита. Като цяло избягвам истории за вампири, но тук нещата са много добре и си личи, че Родригес (и малко Тарантино) имат пръст в цялото нещо. :hello:

16 Юли 2016 23:03
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1304
Сериали - обща тема #116371
The Expanse

Изгледах първи сезон на The Expanse. Най-новиият сериал на SyFy. По книгите на Джеймс С.А. Корри: www.bard.bg/authors/?id=614
Гледаше ми се подобна фантастика. Мисля, че им се е получил сериала. И десетте серии бяха динамични и постоянно се случваше нещо. Актьорската игра на някои от основните герои куцаше, но най-дразнеща беше тази на най-главния персонаж (Джеймс Холдън).

Иначе за историята: 23 век. Хората са колонизирали слънчевата система. Тези, които са се заселили на Марс, са се отцепили и са в Студена война със Земята. По средата са тези от Пояса (т.е астероидния пояс), които го играят неоправдани бачкатори, които се борят за независимост от Земята. Нашите хора са от екипажа на един ледовлекач, който се забърква в големи каши и се оказва в средата на голяма конспирация. Паралелно един хахав детектив от Пояса приема присърце задачата да намери богаташка щерка от Земята, която се е присъединила към бунтовниците от Пояса.

Като цяло ми хареса сериала. Има си кусури, най-вече като актьорска игра и нереални дразнещи сцени, ама ако ви е втръснало от дракони, ходещи мъртъвци и умиращи всяка серия главни персонаци, може да го пробвате. Някои казват, че е микс между Игра на тронове и Баталстар Галактика, ама .... малко е пресилено.

I've seen 'em come; I've watched 'em go,
Watched 'em rise, witnessed it and watched 'em blow.
Watched 'em all blossom and watched 'em grow.

It's all the same shit all across the globe.
I just sit back and watch the show.

17 Юли 2016 00:41
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Topic Author
Сериали - обща тема #116372

nixata писа: писа:
The Expanse

Като цяло ми хареса сериала. Има си кусури, най-вече като актьорска игра и нереални дразнещи сцени, ама ако ви е втръснало от дракони, ходещи мъртъвци и умиращи всяка серия главни персонаци, може да го пробвате. Някои казват, че е микс между Игра на тронове и Баталстар Галактика, ама .... малко е пресилено.

В листа ми за гледане е, но ще изчакам да има поне два сезона. Създателите му са обявили, че искат да задминат Батълстар Галактика...другите им две нови шоута Killjoys и Dark Matter, как са? Скоро мисля да започвам Hunters, който го прекратиха и няма да има втори сезон.

16 Окт 2016 20:32
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Topic Author
Сериали - обща тема #117164
Отдавна не бях попадал на читав сериал случайно - Lilyhammer - 3 сезона по 8 епизода. Гангстерски сериал в Норвегия. Като освен всичко е изпълнен с хумор и редица актуални проблеми, като интеграцията, расизма и т.н.
Сюжетът е Гангстер от Ню Йорк свидетелства срещу мафията и го изпращат по програма за защита на свидетелите в Лилехамер, Норвегия. Той бързо се ориентира в "картинката" става собственик на бар. Главният герой играеш гангстер и в Сопрано. Сериалът е добър наистина.

17 Окт 2016 09:27
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1177
Сериали - обща тема #117169
Джото лигата гледаме в момента с дублаж, едно от малкото сериалчета от едно време което става за гледане и сега.

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

19 Ян 2017 00:48
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Topic Author
Сериали - обща тема #119153
Обикновено пиша за сериали, които са ми харесали, сега обаче не.
НЕ ГЛЕДАЙТЕ - Aftermath www.imdb.com/title/tt5797772/ - 1 сезон на SyFy, разбираемо защо няма втори.
Та започва обещаващо - природни катаклизми, необясними, настава апокалипсис, очертава се да е някакъв постапокалиптистичен сериал и...
следва нещо като зомби епидемия, дракон (май), шейпшифтъри, демони от няколко митологии, ядящи хора растения и други небивалици, за да се стигне до пътуващи във времето и пространството, абе такъв тюрлю гювеч не може и да си представите и то само в един сезон, отделно и това че епизодите не бяха много смислено свързани и ...абе най-нормалното нещо е да видиш нещо супер странно и да не реагираш по никакъв начин или примерно целият свят да е полудял, но ти да си живееш в университет и да се наливаш с уиски...абе небивалица пълна...а да забравих и динозаври имаше. Актьорската игра дори не я коментирам...все пак не мога да отрека, че беше оригинална идея жената в семейството да е военен и тя да е коравият тип :)
Ако след всичко това си го причините, то не забравяйте, че съм ви предупредил ;)
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Ал Торо, partci

25 Ян 2017 14:41
partci's Avatar
partci
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 5
Сериали - обща тема #119363

“The end is near” for the Peabody-winning HBO drama “The Leftovers.” The third and final season will premiere Apr. 16 at 9/8c.

25 Ян 2017 15:54
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Сериали - обща тема #119368
Изгледах първите два сезона. Не е лош. Но е твърде много "LOST" (той е и от сценаристите на Lost). Два сезона минаха и хал хабер не се обяснява защо са се случили изчезванията и какво аджеба се случва в момента.

25 Ян 2017 16:27
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 598
Сериали - обща тема #119369
Ако обясненията са като на мистериите в "Изгубени", най-добре да си останат неразгадани :) Как ми се иска Лост да го бяха спрели след втория сезон - щеше да се превърне в култ и хората да вярват, че са били лишени от нещо гениално :) Сега се притеснявам какво ще стане с Туин Пийкс...

26 Ян 2017 00:14
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Topic Author
Сериали - обща тема #119389

Изгледах първите два сезона. Не е лош. Но е твърде много "LOST" (той е и от сценаристите на Lost). Два сезона минаха и хал хабер не се обяснява защо са се случили изчезванията и какво аджеба се случва в момента.
Абе LOST си беше по-добре, но си прав, че е като него. Чакам третия сезон, като си мисля, че нещата ще бъдат много претупани и нелогични, но дано не съм прав. Липсват хубави мистерии последно време, но The Leftovers. не бих го определил към добрите неща - действието се влачи, всеки от героите прави някакви нелогични (на пръв поглед) действия....първият сезон беше много драма, дори излишно, вторият яко фантастика плюс разбира се доволна доза драма.

26 Ян 2017 18:21
Efix7's Avatar
Efix7
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1459
Сериали - обща тема #119412
Бих при препоръчал The Man in the High Castle ( 2015- ... ) като добър сериал. Базиран е на едноименната книга и описва едно алтернативно бъдеще, където Втората Световна война се печели от германците и японците.

www.imdb.com/title/tt1740299/

Редактор - 33 произведения
Автор - 25 книги (10 издадени)
Дигитализатор - 32 iPDF книги-игри
"Вълшебен зар" 2018-2022, "Зар и петле" 2023
Популяризатор - "Панаир на книгата" 2019-2024

26 Ян 2017 18:36
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Сериали - обща тема #119414

Monevwww писа: писа:

Абе LOST си беше по-добре, но си прав, че е като него. Чакам третия сезон, като си мисля, че нещата ще бъдат много претупани и нелогични, но дано не съм прав. Липсват хубави мистерии последно време, но The Leftovers. не бих го определил към добрите неща - действието се влачи, всеки от героите прави някакви нелогични (на пръв поглед) действия....първият сезон беше много драма, дори излишно, вторият яко фантастика плюс разбира се доволна доза драма.

На мен надеждата ми е, че са обявили трети сезон за последен.А иначе за влаченето... сега гледам 1 сезон на Breaking Bad и, въпреки прехвалването на сериала, лично на мен ми е ужасно муден и бавен. Дано не се откажа... всички казват, че после ставало по-интересно.

05 Мар 2017 17:51 08 Мар 2017 13:29 от Ал Торо.
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2308
Сериали - обща тема #120413
Последният сезон на Shameless (s6), който изгледах, брутално ме разочарова, а сериалът ми е в топ 3. Някои любими герои са бледи копия на разработеното през предните сезони, сюжетните линии варираха между абсурдно бутафорни (гъркът, всичко покрай Карл), други - обидно блудкави (Фиона, Иън). Франк беше жалко копие на себе си, Деби си е безинтересна по принцип и най-слабата актриса и персонаж във филма. Само Лип си мачкаше. Допускам, че се е случила някаква кофти рокада при сценаристи/режисьори, но ще пробвам още един сезон - ако е пак така, време е да го спирам.

Black Mirror
Този сериал ми беше горещо препоръчан от няколко места. Да, не е лош, особено трети епизод ми се хареса доста. Всеки епизод е сам за себе си, идеите са свързани с леко-фантастични или направо скоро очаквани бъдещи технологии и влиянието им върху обществото. Силната страна са идеите, слабата дотук е не-дотам доброто изпълнение - изглеждат леко аматьорски сериите, може би е бил с нисичък бюджет този сезон. Ще пробвам скоро следващите два.

• 1
  • ...
  • 5
  • 6
  • 7
  • ...
  • 14
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 14
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Кино
/
Сериали - обща тема
Time to create page: 0.076 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Дуел Мечът на самурая VS Проклятието на меча (2 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Общи приказки
    • от Radko
    • Today 00:56
    • Уимбълдън (книга-игра за Григор Димитров) (37 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Дигитални книги-игри
    • от Ал Торо
    • Yesterday 00:05
    • Токораз Исто? Дали си заслужава? (23 Мнения)
    • в Общи приказки / Литература
    • от Etom
    • 15 Май 2025 11:49

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg