Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Аз заявявам участие от сега. Харесва ми, че съществува ограничение от 1000 думи. Това ще направи работата на авторите трудна, но в същото време няма да е чак толкова трудоемка. За читателите е още по-добре, защото ще е интересно да се види какви подходи ще бъдат предложени, за да се "натъпче" цяла книга-игра с две механики в 1000 думи. В същото време, произведенията ще бъдат "лесно-смилаеми" за феновете и няма да отнемат цял ден да бъдат изиграни. Поздравявам те за чудесната идея, Дидо!
Имам и два конкретни въпроса към правилата на конкурса.
1. Позволено ли е да използваме снимки и графики в играта? Смятам те да бъдат част от игровата механика и има ли ограничение към броя или размера им?
2. Може ли да се включа с екшън-еротика в конкурса? Не виждам да има конкретна забрана на еротиката в правилата на форума, но исках да те попитам и теб в качеството ти на организатор на този конкурс.
Само да уточним нещо. Като казваш един лист мога ли да разбирам, че мога да ползвам и двете страни на листа, тъй като смятам да пробвам отново с триизмерна „книга”-игра, а за да работи тя ми трябва текст от двете страни на листа.
лично смятам да се гранича само до четири механики - избор на герой, кодови думи, движение по карта и обектно ориентиране.
Вдигнете до 5000 думи (или 10 000) поне
Мисля да участвам. Само където се притеснявам, че четейки линка от уикито, няма да са заложени само две механики.
Свежа идея, дано да излезе нещо добро от това към края на месеца! Надявам се да се състои конкурса, затова и аз се записвам. Единствено не знам дали и как ще се вместя в хиляда думи. То само за разяснението в правилата на нещо иновативно ще отидат 300-400-500 и в епизодите ще трябва да има основно инструкции... В тази връзка, думите за правилата броят ли се към ограничението за 1000?
След като толкова много хора от Списанието проявиха интерес, няма как и аз да не се пусна. Понеже съм обикновен почитател на книгите-игри и нямам нужните качества да бъда добър автор, имам желание да участвам с фен-фикшън. Нали не е проблем това?
Може би и аз ще се включа. Ей тъй - за разцъкването
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas