• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
Дигитални книги-игри
/
Преразпространение на 30 минути в бъдещето

• 1
  • 1
18 Дек 2020 09:58 25 Дек 2020 17:24 от Ал Торо. Причина: Изтрит файл
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1038
Topic Author
Преразпространение на 30 минути в бъдещето #136990
Модерация: Дискусията е отцепена от тази тема: knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/6040-30#136987

Да вметна че за да го свалите от библиото ви трябва регистрация.

дописка: ето го без регистрация

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

18 Дек 2020 13:53
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1867
Преразпространение на 30 минути в бъдещето #136993
Спасе, нямаш право да го качваш тук на файл без да поискаш разрешение от праводържателите, това е пиратство. За повече информация, можеш да прочетеш на първите страници в книгата.
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Yann Gamgee

18 Дек 2020 23:24 18 Дек 2020 23:25 от Anardil.
Anardil
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 47
Преразпространение на 30 минути в бъдещето #136994
Искрената ми надежда е, че Б. И. Воденичаров не е някакъв псевдоним на Никола, въпреки че съм почти сигурен, че той и да иска, не може да е чак толкова некадърен.

Виждал съм доста неадекватно написани анонси (и разбира се много повече текстове, поставящи си различни цели), но този без съмнение е някъде в челото. Съвсем определено не бих си причинил книга, която се рекламира с подобен текст - той би трябвало да е изпипан дори повече от съдържанието ѝ, а тук виждам единствено много флагрантно непознаване на българския език.

В тази връзка, има много хипотетични причини Втората вълна да приключи, но моето притеснение е, че една от водещите от тях ще е нормализирането (че и рекламирането) на подобни текстове.
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Shin

18 Дек 2020 23:57
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 534
Преразпространение на 30 минути в бъдещето #136995

Anardil писа: писа:
Искрената ми надежда е, че Б. И. Воденичаров не е някакъв псевдоним на Никола, въпреки че съм почти сигурен, че той и да иска, не може да е чак толкова некадърен.

Виждал съм доста неадекватно написани анонси (и разбира се много повече текстове, поставящи си различни цели), но този без съмнение е някъде в челото. Съвсем определено не бих си причинил книга, която се рекламира с подобен текст - той би трябвало да е изпипан дори повече от съдържанието ѝ, а тук виждам единствено много флагрантно непознаване на българския език.

В тази връзка, има много хипотетични причини Втората вълна да приключи, но моето притеснение е, че една от водещите от тях ще е нормализирането (че и рекламирането) на подобни текстове.

Живота изненадва понякога и с анонс. Лично аз не бих написал ама ме накараха, това е то анонсирането на сила.

Във време, когато родният ни книжен пазар е узурпиран от пълчища бездарни занаятчии, готови на всичко, за да задоволят и най-ниските масови вкусове, Той не грачи в...

18 Дек 2020 23:58
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Преразпространение на 30 минути в бъдещето #136996
Радвам се че сте забелязали книгата. Благодаря на Зе и Торо.

Във време, когато родният ни книжен пазар е узурпиран от пълчища бездарни занаятчии, готови на всичко, за да задоволят и най-ниските масови вкусове, Той не грачи в...

20 Дек 2020 09:54 20 Дек 2020 11:51 от ringlas.
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Topic Author
Преразпространение на 30 минути в бъдещето #137003
1. ТОЗИ ПРОДУКТ Е НЕКОМЕРСИАЛЕН И КАТО ТАКЪВ ТОЙ Е ПРЕДОСТАВЕН ЗА СВОБОДНО ПОЛЗВАНЕ И ИЗТЕГЛЯНЕ В ИНТЕРНЕТ МРЕЖАТА.
2. ПОНЯТИЕТО СВОБОДНО ПОЛЗВАНЕ ВКЛЮЧВА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТОЗИ ПРОДУКТ САМО ЗА ЛИЧНА УПОТРЕБА.
3. ТОЗИ ТЕРМИН НЕ ВКЛЮЧВА ЗЛОНАМЕРЕНОТО КОПИРАНЕ НА ПРОДУКТА С ЦЕЛ НЕГОВОТО НОВО И/ИЛИ ПОВТОРНО РЕПРОДУЦИРАНЕ, ИЗДАВАНЕ И/ИЛИ ПЕЧАТАНЕ НА ХАРТИЯ БЕЗ ОФИЦИАЛНО И ПИСМЕНО РАЗРЕШЕНИЕ ОТ НЕГОВИТЕ СЪЗДАТЕЛИ, ВСЯКАКВО МОДИФИЦИРАНЕ И/ИЛИ ИЗМЕНЯНЕ НА ТЕКСТА, КАКТО И/ИЛИ НА ИЗХОДНИЯ КОД В САМИЯ EPUB ФАЙЛ И/ИЛИ ВСЯКАКВИ ДРУГИ ПОДОБНИ И/ИЛИ УМИШЛЕНО ЗЛОНАМЕРЕНИ ДЕЙСТВИЯ.

Та който иска може да си прави излишни регистрации. Или да говори/пише простотии и да троли, но качването на файлът тук не е в противоречие с горното.

Ето го още веднъж и самият файл:

Забележка: файлът е zip защото форумът поддържа една камара други формати за качване но не и *.Epub тъй че все пак ще ви се наложи да го разархивирате.

Цвят за модериране
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Efix7

20 Дек 2020 11:21
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 434
Преразпространение на 30 минути в бъдещето #137004
Добре деее, не може ли да се тегли файла, без да се логвам във форума? И ако е възможно, да го направите без да има нужда да разархивирам. Благодаря предварително.
ПП: Никола много силно оцени творбата на Рахвин, чак я вкара в Призванието. Това ме навежда на мисълта, че ако оценяването на онова момче с конкурса, ако е било обективно, то творбата на Ефикс трябва да е някакъв мега-хит!

Дон Мон и Отново заедно - бестселърите на новата вълна. Търсете ги в книжарниците! "Страхотно четиво - вестник Труд" "Чел съм и по-добри - Джордж Ал"

20 Дек 2020 11:52
ringlas's Avatar
ringlas
Поддръжка
Поддръжка
Скрий Още
Получени "Благодаря": 732
Преразпространение на 30 минути в бъдещето #137005

Вилорп писа: писа:
1. ТОЗИ ПРОДУКТ Е НЕКОМЕРСИАЛЕН И КАТО ТАКЪВ ТОЙ Е ПРЕДОСТАВЕН ЗА СВОБОДНО ПОЛЗВАНЕ И ИЗТЕГЛЯНЕ В ИНТЕРНЕТ МРЕЖАТА.
2. ПОНЯТИЕТО СВОБОДНО ПОЛЗВАНЕ ВКЛЮЧВА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТОЗИ ПРОДУКТ САМО ЗА ЛИЧНА УПОТРЕБА.
3. ТОЗИ ТЕРМИН НЕ ВКЛЮЧВА ЗЛОНАМЕРЕНОТО КОПИРАНЕ НА ПРОДУКТА С ЦЕЛ НЕГОВОТО НОВО И/ИЛИ ПОВТОРНО РЕПРОДУЦИРАНЕ, ИЗДАВАНЕ И/ИЛИ ПЕЧАТАНЕ НА ХАРТИЯ БЕЗ ОФИЦИАЛНО И ПИСМЕНО РАЗРЕШЕНИЕ ОТ НЕГОВИТЕ СЪЗДАТЕЛИ, ВСЯКАКВО МОДИФИЦИРАНЕ И/ИЛИ ИЗМЕНЯНЕ НА ТЕКСТА, КАКТО И/ИЛИ НА ИЗХОДНИЯ КОД В САМИЯ EPUB ФАЙЛ И/ИЛИ ВСЯКАКВИ ДРУГИ ПОДОБНИ И/ИЛИ УМИШЛЕНО ЗЛОНАМЕРЕНИ ДЕЙСТВИЯ.

Та който иска може да си прави излишни регистрации. Или да говори/пише простотии и да троли, но качването на файлът тук не е в противоречие с горното.

Ето го още веднъж и самият файл:

Забележка: файлът е zip защото форумът поддържа една камара други формати за качване но не и *.Epub тъй че все пак ще ви се наложи да го разархивирате.

Не съм убеден, че тълкуванието ти е изчерпателно и правилно, така че докато не се реши въпросът с праводържателите премахвам файла.

Компютърни и мобилни книги-игри от Прайм Геймс
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Yann Gamgee, lordbulb

20 Дек 2020 12:47
Yann Gamgee's Avatar
Yann Gamgee
Дракон в мазето
Дракон в мазето
Скрий Още
Получени "Благодаря": 131
Преразпространение на 30 минути в бъдещето #137006
"ПОНЯТИЕТО СВОБОДНО ПОЛЗВАНЕ ВКЛЮЧВА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТОЗИ ПРОДУКТ САМО ЗА ЛИЧНА УПОТРЕБА."

Благодаря на Ринглас. Форумът на Книги-Игри.БГ е чудесен о б щ е с т в е н ресурс от всякакво естество, признавам това.

Но от качване на файла на форума, авторът на книгата Б. В. няма как да следи интереса и приходящите сваляния.

Ето защо предлагам тази тема да остане за обсъждане на книгата, а самата книга все пак да си се тегли от Библио.бг :-)

Игри, както никога досега. И няма да спрем!
Следните потребител(и) изказаха благодарност: nixata, lordbulb

21 Дек 2020 21:41
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Topic Author
Преразпространение на 30 минути в бъдещето #137011
Явно радетелят за свободното разпространение на книгите-игри Рахвин БВ-ски не е такъв радетел щом се опре до негово творчество. Моето е мое, чуждото е общо.
Щом броенето на него и на неговия говорител Ян им е по-важно от това книгата да стигне до повече хора нека е така. С това си действие Рахвин става втория български автор забранил книгите си за споделяне. Честито, хубаво е да се редиш до светила в жанра като Е. Уейн.

пп. На основание цитираното в горния пост: „ПОНЯТИЕТО СВОБОДНО ПОЛЗВАНЕ ВКЛЮЧВА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТОЗИ ПРОДУКТ САМО ЗА ЛИЧНА УПОТРЕБА“ апелирам да се изтрие и линка за сваляне на книгата от първия пост на темата, тъй като файлът е предоставен само за лично ползване, а чрез този линк тя се разпространява по същия начин както тук на форума.
Да, мога и сам да го изтрия но все пак искам да проверя колко време ще отнеме на сигнала да бъде обработен.

Цвят за модериране

21 Дек 2020 21:52
Yann Gamgee's Avatar
Yann Gamgee
Дракон в мазето
Дракон в мазето
Скрий Още
Получени "Благодаря": 131
Преразпространение на 30 минути в бъдещето #137012
Когато книгата се разпространява от сайта, на който първоначално е била публикувана, линкът към нея към същия този сайт не пречи да стои на Форума - каза говорителят на Б. В.

Спасе, спри се, че пак ще ти пусна песничка на френски :)

Игри, както никога досега. И няма да спрем!

22 Дек 2020 13:28
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Преразпространение на 30 минути в бъдещето #137015

Вилорп писа: писа:
Явно радетелят за свободното разпространение на книгите-игри Рахвин БВ-ски не е такъв радетел щом се опре до негово творчество. Моето е мое, чуждото е общо.
Щом броенето на него и на неговия говорител Ян им е по-важно от това книгата да стигне до повече хора нека е така. С това си действие Рахвин става втория български автор забранил книгите си за споделяне. Честито, хубаво е да се редиш до светила в жанра като Е. Уейн.

пп. На основание цитираното в горния пост: „ПОНЯТИЕТО СВОБОДНО ПОЛЗВАНЕ ВКЛЮЧВА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТОЗИ ПРОДУКТ САМО ЗА ЛИЧНА УПОТРЕБА“ апелирам да се изтрие и линка за сваляне на книгата от първия пост на темата, тъй като файлът е предоставен само за лично ползване, а чрез този линк тя се разпространява по същия начин както тук на форума.
Да, мога и сам да го изтрия но все пак искам да проверя колко време ще отнеме на сигнала да бъде обработен.

Здрасти Спасе. Поздрави. Явно не млжеш да разбреш идеята, затова ще ти я обясня.
Примерно аз играя играта Хартстоун и не съм дал пукнат лев за нея, обаче я играя през платформата на Близард, не мога да кажа че ми харесва идеята, ама хората си имат цел както и аз.

Книгата е безплатна. Само дето при книгите игри на хората не им се пишат обратни мнения, ей виж колко имам аз (благодаря на написалите нещо).
Ако я сложа в свободно сваляне могат да я прочетат 50-500-5000 човека, а аз и идея си нямам. Няма да обяснявам защо ми трябват тия цифри.
За твое успокоение след шест месеца или година може да я сложим в читанка и навсякъде, просто за момента е добре да направиш една регистрация на сайта и да си я свалиш.
В Бъдеще може да я направя като апликация за андроид, но още не съм се занимавал с това. Съжалявам ако съм те огорчил, просто идеята беше такава и не виждам нищо лошо в нея. Към 50 човека са я свалили, съжалявам за причиненото им неудобство да се регистират в някакъв сайт, ама комай това е цената ,,пет минути време,, поздрави от Калдас Новас и Весела Коледа.

Следните потребител(и) изказаха благодарност: Yann Gamgee, kiril_ps

22 Дек 2020 15:39 22 Дек 2020 15:39 от Ал Торо.
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1867
Преразпространение на 30 минути в бъдещето #137016
Мерси на Рахвин за обяснението, дори и да нямаше право от легална гледна точка, за което вярвам, че има, считам за редно да се уважим желанието му и без друго.
Призовавам този въпрос да се приключи, ще трябва да се почисти и темата - нека остане за ревюта. По-нататъчно обсъждане на въпроса за мен е чист спам и може да се дискутира на лично, ако някой желае.

• 1
  • 1
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
Дигитални книги-игри
/
Time to create page: 0.082 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Твърдокорични версии на Призвание герой (15 Мнения)
    • в Сдружение книги-игри / Призвание Герой
    • от Radko
    • Today 14:26
    • Търся / Разменям / Купувам книги-игри и стратове (49 Мнения)
    • в Книжна борса / Търся / Разменям / Купувам
    • от Radko
    • Today 14:17
    • Кой какво слуша в момента (983 Мнения)
    • в Общи приказки / Музика
    • от Radko
    • Today 13:54

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg