Е Никса аз преложох да издавате КИ с тия пари да ги умножавате като рибите в морето, като мюсюлманите в Хакни и прочее. Ама ми каза ме не били за това а за точно определено нещо, пари за издаване има и имало и прочее. Да бяхте платили с тях и да бяхте издали Тигъра, а не на повествование....
Иначе е като схема на Понци мини вариянт.
Има ли шанс да се емитират още дялове в крайна сметка вече и аз искам да си купя това ще е рядка като кокоши зъб КИ.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Поставям въпроса пред организаторите да помислят. Така сумата може и да скочи още повече, дори и над тези събраните 6000. Нови дялове за 1000 лева как ви звучи?
Мисля да преведа и да пусна книгата от Инициативата в пдф в мига в който се докопам до нея.... Това ми е коментара.
Книгата няма да излезе в свободна продажба. Тя ще си е апокрифно, любителско издание. Няма да има цена, няма да има нищо - аз си издавам някакви любителски бройки, за което не дължа нищо на държавата. Това, разбира се, прави всякаква продажба в книжарници невъзможна.Чета и не мога да се ориентирам.
Бройките от тази книга ще бъдат отпечатани само в тираж за участниците или ще има и такива бройки за свободна продажба?
Питам, за да знам има ли смисъл да си търся дял.Ако и след това книгата се намира под път и над път... Почва да ми се губи цялата идея или аз не я разбирам добре.
Нищо в написаното от мен не противоречи на написаното от Руски. Руски не дължи никакво извинение на Уейн. За разлика от набедения писател и издател, Руски се изразява точно.Руски обвини Уейн, че лъже за 7000 лева, че били 6000, и показа някакви таблици. сега Майндкрайм ни казва че парите са наистина 7000 защото имат лихва. Предполагам правият е Майндкрайм, все пак той е автора? Значи ли това че Руски дължи извинение на Уейн? Цитирам думите на Руски "лъжата е, че са 7000 лева"
Никога с нищо не съм давал основание на хора със здрав разум да смятат, че ползвам парите от Инициативата за нещо друго. Но не пречи да потвърдя още веднъж: в книгата-игра за Инициативата ще бъдат вложени поне 7 000 лева. Участниците ще могат да получат отчет за какво са били изразходвани парите.създава се впечатление че Майкъл ползва парите от от ИНициативата и за други проекти например за ПГ 2 и ОТново заедно, а това не е редно, отделно влиза в противоречие с казаното от торо. Става неясно защото събраната сума не се използва за да излезе втория Калоян и той да се раздаде безплатно например.
може да съм в грешка - такова е усещането. Щом едни хора получават безплатно ПГ 2, а други - нещата не са наред.
Когато реших да напиша "Отново заедно", все още смятах, че книгата за Инициативата ще бъде за живота на четирима мъже, който се сприятеляват като малки и осъществяват една своя обща мечта заедно.Въпросът ми лично към Майкъл е - , след като на Майкъл му върви трудно писането, защо не се концентрира върху Инициативата, а издава и допълнителин проекти като Приключението и Отново заедно - не мисли ли, че това го бави допълнително?
Книги-игри в България, 1991–днес
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas