Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Хареса ми книжлето, изпих едно кафе с него на верандата. Върна ме в годините на Старата вълна. Историята е поднесена леко, уменията и системата бяха интересни. Аз лично съм голям фен на джобния формат издания.
Имам 3 забележки по оформлението: изображението на корицата е с ниска резолюция; претрупани ми дойдоха страниците с толкова много графични елементи; няма ги обещаните на същите тези страниците зарчета.
Хареса ми книжлето, изпих едно кафе с него на верандата. Върна ме в годините на Старата вълна. Историята е поднесена леко, уменията и системата бяха интересни. Аз лично съм голям фен на джобния формат издания.
Имам 3 забележки по оформлението: изображението на корицата е с ниска резолюция; претрупани ми дойдоха страниците с толкова много графични елементи; няма ги обещаните на същите тези страниците зарчета.
Благодаря за включването. Радвам се че книжката ти е допаднала.
Да вметна само че множеството графични елеминти по страниците (черепчетата) всъщност са обещаите зарове и във всеки череп има от 1 до 6 дупки.
Благодаря за ревюто. Интересно ми е успя ли да хванеш някое от постиженията в играта? Освен другаря Монев в книгата още един член на екипа има „камео”. =)
Аз ли пропускам нещо, но май по правилата на играта приключението свършва при 0 живот ? Последното постижение с някакъв предмет ли става възможно и дали това е описано в книгата или е възможно при чийтване само?
За форумните сбирки търпя критика.
Тази книга от къде мога да я намеря?
Книги-игри в България, 1991–днес
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas