Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Доколкото разбрах от мнението на Майкъл, няма да има общо. Не може ли да се смени заглавието тогава? Все пак произведението е за феновете на книгите-игри, а те, когато чуят "Големият купон", се сещат за продължение на "Пробивът", а не за продължение на "Отново заедно".Къде се очаква да се развива действиено в Големия купон и дали заглавието има нещо общо с продължението на За пари и малко слава?
И по моя преценка най-силното ми качество от онова време беше страстта. Нито съм можел да пиша, нито логическите ми избори са били кой знае какво (мисля, че е добре да уточня - наистина така мисля, препрочетох си доста от книгите и имам актуална оценка).Относно инициативата проблема не са парите. Това, което за мен е под въпрос - има ли у Майкъл все още онази страст , която му носеше писането на книги-игри. Исторически погледнато той до момента остава най-успелия автор на книги-игри. Но успехът му (по мое мненине) до голяма степен се дължеше на страстта му в писането. Навлиза в някаква тема, проучва я и я превръща в игрови модел. И то много реалистичен модел. Независимо дали става въпрос за спорт, за екшън, или за друго. Той е способен да превърне всичко в успешна книга игра.
Другия проблем за инициативата - факта, че организаторите и участниците могат да влиаят на автора и да поставят очаквания. По логиката , че който плаща , поръчва музиката. Според мен тези очаквания и условията действат обременяващо. Майндкрайм е най-силен ако има пълна свобода, може да реши всичко сам . И ако е запален по темата , която пише.
Не знам дали ще има продължение на "Пробивът". Ако има, Торо ще го пише и то ще се казва Големият купон, а моята книга ще е с друго име. Това трябва да го изясним до месец. Доколко е готино в наши дни да излиза книга-игра за рок... не мога да преценя.Преди, а още по-малко днес ми се е струвало добре да се издава книга на музикална тема...особено рокаджийска...освен за малка част потребители...
като се има предвид какво е в азия и това,че книгата от инициативата ще се развива там какво налага твърдението,че книгата ще е за възрастни?
ще има жени с патки , оръжия, убийства и наркотици ли ?
ПП:добре,че нема да е в турция - ще вземат да сгафят с режима
Мхм, не се е случило.Майкъл, имаше очакване, че по това време вече ще си в отпуска и ще работиш по приключването на "Големия купон". Да разбирам ли, че това не се е случило?
Не знам дали ще има продължение на "Пробивът". Ако има, Торо ще го пише и то ще се казва Големият купон, а моята книга ще е с друго име. ... Доколко е готино в наши дни да излиза книга-игра за рок... не мога да преценя...
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas