Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Грешка, не е представен като "родствено близък". Представени са като "стилове с ориентация към здравия (по)бой (на противника)", или както Джордж ги обобщаваше навремето - "силови". "Родствено" предполага, че едното произлиза от другото. И да, някои бойци от Муай Тай се бият доста силово. Както се казва - ако им се получава...вероятно става дума за някоя от Арените, където има поне два варианта на "Меки" стилове, два "Твърди" и пр. Отделно че стил катоКиокушин -Кай е представен родствено близък с Муайт-Тай. (въпреки че аз винаги съм мислел, че Муай-тай е най-близък като стил до ММА и кик -бокса)
Добре де, предлагам мир! С моите писанки може да се бъзикаш колкото си искаш. Както казваш имат много кусури.
Остават малко над 20 часа до служебната победа.
Как е другото име на Лей Кунг?Отстъпвам си реда на Ефикс, а отговорът е следния: Арена 3, стилът е Хун Гар, който има Стил А (силов) и Стил Д (бърз). Причината, както е написана в книгата, е следната: един от феновете, Асен, твърдял пред Джордж, че Хун Гар е силов стил, а не бърз, както го пишеше той. В крайна сметка Джордж решил да сложи стила с два под-типа, Тип А (Асен) и тип Д (Джордж).
Точно това имах и аз в предвид, a когато Джордж-Ал ме светна за дигитализираните си го припомних, но реших, че и някой друг ще се сетиОтстъпвам си реда на Ефикс, а отговорът е следния: Арена 3, стилът е Хун Гар, който има Стил А (силов) и Стил Д (бърз). Причината, както е написана в книгата, е следната: един от феновете, Асен, твърдял пред Джордж, че Хун Гар е силов стил, а не бърз, както го пишеше той. В крайна сметка Джордж решил да сложи стила с два под-типа, Тип А (Асен) и тип Д (Джордж).
Плюещият мълнии броеше ли се за име? Или имаш предвид нещо по-специфично?
Как е другото име на Лей Кунг?Отстъпвам си реда на Ефикс, а отговорът е следния: Арена 3, стилът е Хун Гар, който има Стил А (силов) и Стил Д (бърз). Причината, както е написана в книгата, е следната: един от феновете, Асен, твърдял пред Джордж, че Хун Гар е силов стил, а не бърз, както го пишеше той. В крайна сметка Джордж решил да сложи стила с два под-типа, Тип А (Асен) и тип Д (Джордж).
Трябваше да пишеш .
Точно това имах и аз в предвид, a когато Джордж-Ал ме светна за дигитализираните си го припомних, но реших, че и някой друг ще се сетиОтстъпвам си реда на Ефикс, а отговорът е следния: Арена 3, стилът е Хун Гар, който има Стил А (силов) и Стил Д (бърз). Причината, както е написана в книгата, е следната: един от феновете, Асен, твърдял пред Джордж, че Хун Гар е силов стил, а не бърз, както го пишеше той. В крайна сметка Джордж решил да сложи стила с два под-типа, Тип А (Асен) и тип Д (Джордж).
Аз и поне двама мои съученици ги бяхме изчели. Освен тях бяхме изчели и книги-игри, които не са излизали в България (някои от тях в момента ги издават, като Отмъстител и Убиец).Асене мен, кой ше има толкова нерви да изчете всяка една простотия от първата вълна?
Аз ги имах .Те някой титанични епоси бяха редки лато прословутия Вълчан Воевода и Планината на смъртта. Локално разпространени в южна България... шанса аконсонсофиянец да ги имаш...
Ако е излязло до 2005-а е Първа вълна. След това - Втора.отделно кое е първа и кое е втора вълна?
Това пък какво отношение има към темата с въпросите?Това че Торов е издал една книга игра не го прави начало...Началото го направи форума на Ян, който е тоя форум, ама на друг адрес, защото .бг е малко по скъпо акаунт име и по слъп хостинг.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas