• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
от ИК "Книги-игри"
/
Патрул за Ада 2 в 1
/
ПАТРУЛ ЗА АДА 1+2 в един том

• 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
19 Авг 2011 16:41
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 128
ПАТРУЛ ЗА АДА 1+2 в един том #25138
Спамите. Ако някой има проблем с друг потребител може да се изяснява на лична.

По темата, ще замоля. :)

"Много се размножихме..."

- Гадняр към Главния Гадняр в един филм.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

19 Авг 2011 19:15
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1275
ПАТРУЛ ЗА АДА 1+2 в един том #25150
Пешка, с това "спамите" уби една много интересна лингвистично-изпотяваща дискусия. :)

По темата: Наскоро се сдобих и прочетох "Патрул за ада". Бях чел по-голямата част като малък в "Мегаигри" на Плеяда. Дори и сега ми се стори доста забавно-идиотска и смешна, което не може да се каже за голяма част от други книги-игри, които препрочетох наскоро и за които са претендира, че са смешни и, че вътре има чудесно чувство за хумор, включително и такива на Блонд и Уейн. А смея да твърдя нескромно, че съм човек със страхоно чувство за хумор и мога много добре да оценявам кое е смешно и кое не. Така че ще е добре ако във втората част успеят да се доближат поне малко до "простотите" (в добрия смисъл) на първата част. Само дано да не получим старата част + 100 епизода допълнение, тъй като колкото и да ми харесва не искам да я имам 3 пъти ( веднъж в Мегаигри, веднъж от Мега и веднъж от ИК Книги-игри) :)

I've seen 'em come; I've watched 'em go,
Watched 'em rise, witnessed it and watched 'em blow.
Watched 'em all blossom and watched 'em grow.

It's all the same shit all across the globe.
I just sit back and watch the show.

19 Авг 2011 19:50
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 82
Topic Author
ПАТРУЛ ЗА АДА 1+2 в един том #25152
Колко пъти казвах, че това (двойката) е ЦЯЛА нова книга - и то значително ПО–голяма от първата? :?: (Напомням и че е писана още навремето - 1998ма, почти веднага след издаването на първата.)

Първата сега е само като бонус. И дори при това положение пак значително съм допълнил много от епизодите й - щото си имаха нужда. Така че това е Ултимативното издание - което ще излезе и навън. Предишните не важат.

19 Авг 2011 20:00
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
ПАТРУЛ ЗА АДА 1+2 в един том #25154
Ами чудесно в такъв случай.... хм това за по-големия обем съм го пропуснал явно... ами очакваме я тогава... влезе ли вече за печат? Май беше писал, че през август ще я даваш за печат?

19 Авг 2011 20:02
vanio_l
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 62
ПАТРУЛ ЗА АДА 1+2 в един том #25155
Ми че то август е .... сега :idea:
Иначе тази книга и аз с удоволствие ще си я купя :)

19 Авг 2011 20:05
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Topic Author
ПАТРУЛ ЗА АДА 1+2 в един том #25156
Да, общо е повече като обем дори от Асасините (и доста повече като епизоди). Първата си беше доста мъничка сама по себе си, както повечето от старите КИ.

Трябва да се реши въпроса с корицата. Надявам се скоро да мога да дам книгата, за да е на линия през септември.

19 Авг 2011 20:14
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
ПАТРУЛ ЗА АДА 1+2 в един том #25158
Илюстрациите на Ивайло Иванчев ли ще са? За корицата ... карам по спомени, тъй като броевете на Мегаигри не са при мен, но май имаше една много готина илюстрация в някой от броевете на списанието, на която бяха Джърк, Бети и Уили застанали в стойки като на филмов плакат. Тази илюстрация цветна според мен ще е много подходяща за корица. Сега прехвърлих книга издадена от Мега и тази илюстрация не я видях.... :)

19 Авг 2011 20:30
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Topic Author
ПАТРУЛ ЗА АДА 1+2 в един том #25161
Моля ти се. Никога не бух пуснал илюстрация на Иванчев дори като вътрешна илюстрация в книгата - що остава за корица, както за мой ужас правеха в Хермес навремето.

Моля ви се, вземете Асасините, вземете една друга качествено оформена съвременна книга - и поставете до тях някоя от въпросните стари КИ. Не се връзва нещо, нали? Какви нови хора ще зарибяваме, ако корицата ни бяха като онези?

14 Сеп 2011 14:39
Matrip K.
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
ПАТРУЛ ЗА АДА 1+2 в един том #29685
Аз навремето в "Мега игри" четях патрула и се спуквах от смях, а вярвам половината нямаше да го има, ако ги нямаше точно тези илюстрации. Не бях дорасъл още и не можех да правя никакви съпоставки с "Междузвезни войни" или "Дюн". Мислех историята за оригинална. Доста по-късно излезе като книга. Възмути ме, че втората част беше прекалено тънка, не помня има ли друга толкова кратка, но сигурно е нямало, защото ми направи впечатление. Времената бяха трудни и с това си го обеснявам, не искам да го обясня по друг начин. Бях си фен на тия двамата. Обаче за мое нещастие вече правих съпоставки и никак не ми беше смешно. Сигурно аз съм си виновен и не съм наред. С една дума съжалих, че съм си дал парите. Обаче тази нова част ще си я купя и няма да съжалявам. Дори да не ми хареса, ще ме върне в дните, когато и аз съм се "търкалял" безгрижно и невежо.

Тук чета мнения, че "Красавицата и ченгето" не била смешна. Други казват обратното. Аз обаче страдах. На тая книга страдах, защото точно тогава банда калпазани ме тормозеше редовно. Бях вече почти пълнолетен, а точно тогава се сблъсках с явлението. Не бях слаб, но те бяха повече и всяваха страх в мен. На всяка дума плачех (е не със сълзи), а накрая като санаха приятели с хлапето едва ли не в дъното на душата си намразих ММ. Това беше невъзможно, нямаше начин да се случва, но той го бе написал. Никоя книга не съм взимал толкова лично и навътре дори просволутите Карамазови на Достоевски. Никоя книга не ме е карала да съм толкова отчаян, неразбран и безпомощен.

Това е нещо като притча, с която искам да кажа нещо. Някой нагоре предложи преди да се издаде да се даде на деца на различна възраст за рецензия, а може и на някой възрастен. Според мен това е задължително. Едва ли ще се стигне до такива драми като моите, но трябва да се знае как ще реагират.

Също така, ако аз издавах тази книга, щях да я напълня до горе с илюстрации, едва ли не, а бе направо на всяка втора страница. И щях да избера същия художник. Но може би Уейн е прав, че той си е за нашето време, сега трябва друго. Точно по същия начин, както аз до ден днешен и за винаги не приемам филмите по властелина. Защо? Защото моя образ е тоя от списание "Дъга". В моито очи тези хора са свършили престъпление във визуално отношение. За мен това не е властелинът и то не заради художествените му качества, а за това, че там няма нищо, което да харесам, защото в мен е друго, макар може би поставено на обективна оценка то да се окаже по-лошо.

16 Сеп 2011 11:30
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1114
ПАТРУЛ ЗА АДА 1+2 в един том #30048
Интересната заформила се дискусияя за Дъга бе преместена на този адрес: viewtopic.php?f=60&t=1538

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

• 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
от ИК "Книги-игри"
/
Патрул за Ада 2 в 1
/
Time to create page: 0.059 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Тъмната Страна на Земята (52 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Майкъл Майндкрайм
    • от Aleks~
    • Today 03:30
    • 50. Софийски международен панаир на книгата 2023 (3 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Събития
    • от Efix7
    • Yesterday 21:38
    • Самотния вълк 6 - Царствата на терора (19 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Други нови книги-игри
    • от Der
    • 04 Дек 2023 23:10

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg