Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Защо не реинвестирахте тия пари примерно в Калоян или друга КИ?
И аз чакам тоя Магнус Опус на ММ, но в крайна сметка за мен вие убихте първия ритстартер в България, след като взехте пари и не издадохте книгата. Вярно има разкази там някакви, има други работи, ама книгата я няма. Вижте как го правят в Kickstarter за да видите, че няма такива ицепки.
Аз се опитах да направя ритстартер и резултата беше 0, освен Уейн, който с малка моя помощ издаде книгита.
След като оцапахте пейзажа, се оказа, че аз не мога да събера за първата книга на Отмъстителя дори 1 лев. Вие колко събрахте с другия паралелен превод? Николко...
извода е, че благодарение на теб Никса, вече няма и няма и да има свесни ритстартери в този сайт...
даже ,,умрелия" Блонд издаде богато илюстрована КИ на дебилна тематика, което според мен е показателно за нивото ви. Тъй като не ме разбирате, нивото ви е като нивото на италианската армия през втората световна война, много речи, голяма сила, пера в шапките, а на бойното поле прах и бягане....
Освен това нито Никсата, нито другите организатори на инциативата на ММ не са влагали пари (за разлика от много труд) в Призванията, нито аз като основен вложител в Призванията имам нещо общо с организацията на Инициативата на ММ.
Да беше дал парите от трите сборника и талант и да видиш какво щеше да стане.
Опитвах се да кажа на Рахвин, че парите за Призванията нямат общо с теб и няма как ти или друг от Инициативата да ги даде за друго, просто защото не са били твои или на Инициативата. Това специално по този въпрос, иначе за парите съм казвал неведнъж - те се избиват, важни за ПГ са хората, които участват в създаването на сборника - авторите, редакторите, хората, които го популяризират и тези, които го купуват и четат.По-горе съм написал "спомогнал" за Призванията. Не съм казвал, че съм давал пари за тях ако това е идеята на уточнението ти.
Какъв е текущият статус/план за инициативата?
Книги-игри в България, 1991–днес
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas