Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Ех, как се разпространява информацията, че и криворазбрана...Както не разбирам аргумента на Торо "той няма да вкара пари в моя книга, защо аз да вкарвам пари в негова", така не разбирам и обвиненията на Джордж за израждане на Инициативата в нещо егоистично. И двете ги прочетох в Задната стая по време на обсъжданията за разрешаване на този подфорум. И не ги разбрах, но и не ме е интересувало да ги разбирам...
А защо се опитваш да стоиш встрани от тези теми, Торо?
Всъщност, интересна е публичната ти позиция, колкото и да упорстваш, че не разбираш с какво си по-интересен от всеки друг. И докато бях активен на форума точно това исках да видя от лидерите - ясна и твърда позиция. Защото масата очаква от водачите да бъде поведена нанякъде.
От самото начало на Инициативата участниците в нея бяха подлагани на нападки и подигравки. Присмиваха им се, че си хвърлят парите за нищо и си губят времето за глупости, при това част от присмеха идваше от Задната стая. Нормално е не всички участници да са толкова над нещата, че да простят такова отношение и да не отвърнат.
Достатъчно популярен и овластен си, за да те сполети "четенето на морал" и "даването на акъл" (без да съм си го поставил за цел, и аз го направих в горните параграфи).
Достатъчно можещ си, за да не те отминават упреците, че не си отделил време да направиш едно или друго нещо. И е нормално всеки да има претенции към теб, при положение, че ръководиш форума. Според мен получаваш от всичко това в малки, търпими порции и това по-скоро ти вреди.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas