Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Супер много се кефех на Боговете на футбола и уникалното ръководство на отбора... Наполеон , Хитлер и Сталин
Заварваш Флинт толкова пиян, че с него е невъзможно да се проведе смислен разговор. Лейтенантът му те оглежда презрително и процежда:
- Считай се за назначен. Мотай се наоколо, защото след десетина дни потегляме.
- Накъде? - питаш ти.
- Не е твоя работа - срязва те той. - Дори аз не знам, по дяволите!"
Флинт изтрезнява едва на третия ден от началото на експедицията и събира екипажа на палубата.
- Слушайте боклуци! Събрал съм ви за най-великата авантюра в историята на бреговото братство и се надявам, че няма да ме изложите, когато заговорят оръцията!
Дружен рев го уверява, че няма такава опасност.
- Смели сте, но не на думи - подсмихва се той. Обаче как ще се почувствате като ви кажа, че ще атакуваме Пуертобело, а? Ха-ха-ха!
Настава гробна тишина. Лично на теб съобщението не ти прави особено впечатление, защото Пуертобело е име като всички останали, но съседът до теб пребледнява.
- По дяволите, това е сигурна смърт - процежда той. Този Флинт се е побъркал окончателно. Знаех си, че някой ден пиенето ще му вземе мозъка.
- Онемяхте ли, страхливци? - прогърмява гласът на Флинт. - Защо не чух сега възторжения ви рев? Слушайте, каквото и да минава през глупавите ви глави, знайте, че успехът ни е сигурен. Разполагам с добра карта и отличен екипаж. Освен това испанците няма да очакват нападение, прекалено сигурни са в непревземаемостта на града. А сега всеки да се захваща за работа, да ви вземат мътните!
Ти си отличен фехтовач и не е проблем да се справиш с противника си. С елегантно движение избиваш оръжието от ръце му и го оставяш беззащитен.
- Не ме убивай - проплаква той. - Господи, само не ме убивай!
В този моемнт се появява Флинт.
- Какъв срам! - изревава той. - Собственият ми лейтенант да моли за милост. Умри, куче!
Той вади пистолет и застрелва лейтенанта.
- А ти ще го заместваш - обръща се Флинт към теб. - От днес си назначен за мой лейтенант.
След тези думи се отправя към каютата си.
Сега ти поемаш командването на кораба, защото през по-голямата част от денонощието Флинт се въргаля пиян и е неспособен да ръководи експедицията.
Персонажът Флинт е готин наистина, макар и в основата си да не е точно герой от КИ ... предполагам си чел "Историята на Дългия Джон Силвър".
Абе, подозирам че долу в Шеол някой го е освободил, щото ти така или иначе го хвърляш заедно със бутилката. Пък и нямаше да излезе след 500 години а само след 1-2, ако победиш в петата книгаКървав меч 3 - начина, по който се убиваше Айкън с бутилката (що ли не си го остави в тази бутилка героят и да го зарови някъде, пък ако ще да излиза след 5000 години )
В Кървав меч 3 можеш да се озовеш на една кула (май бягайки с телепортация от затвора), на която градските жители оставят труповете. Там срещаш един странник, който ти разказва за дебнещия наоколо гул (трупояден демон). Това, което следва после (а и цялата картина) си е жив култ, но да не спойля. Тва ми е може би най-любимият момент от цялата книга/поредица, въпреки че десетки други са се запечатали в паметта ми.
Вие сте наред.
Щото си знаем "матриала".
Трябва контекст, обаче, за да се оцени. Ако не я произнасяше самият предател - и то след като те е наръгал изключително подло в корема по време на дуел - щеше да звучи пределно стандартно.Много ми се е натрапила и репликата "Предателите не се бият честно, момче" от "Принцът на Алкирия".
Щото си знаем "матриала".
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas