Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Така или иначе купувам всички киги-игри
Освен това ще мога навсякъде да се хваля, че книгата е вдъхновена от моя игра.
Имайте предвид, че Ro#i# пише по-добре от мен и като литература книгата ще е по-добра.
И накрая - неговата история въобще не прилича на това, което аз бих написал по темата
Дали пише по-добре ще се разбере, когато книгите му се издадат, четат и играят. Аз лично вярвам, че пише добре, но няма достатъчно данни за да се извади статистически правилно заключение дали е "по-добре", пък и доста зависи, какво харесват хората. Принципно не съм фен на продължения писани от други автори, но в случая гласувах с "Да", не само защото ще се радвам на всяка нова книга-игра, а защото се надявам да се запази основната идея, която според мен е поредното новаторско решение, което обогатява жанра. Познайте в чии, книги ги има най-много такива експерименти и нововъведения?Видях наколко отрицателни коментара базирани на това, че книжките ми от "онова време" не са направили добро впечатление на съответния читател. Имайте предвид, че Ro#i# пише по-добре от мен и като литература книгата ще е по-добра.
Лично аз не мисля, че изборите в "Часът на Вещицата" и "Часът на Вампира" са нелогични, но наистина не се подчиняват на стандартната логика. Трябваха ми години докато го схвана, но след това ми достави истинско удоволсвие да ги преигравам.Освен това, доколкото схванах от разговрите с него, той смята да се придържа към популярните интерпретации за разните там "магически школи" - значи нелогични избори няма да има.
Тъй... тук вече ще се карам ама много...И накрая - неговата история въобще не прилича на това, което аз бих написал по темата, така че "Джордж е калпав автор!" (признавам си така е
) не би трябвало да се използва като довод.
Моля те не ми се карай повече! Сън не ме лови от разкаяние! Не знаех, че държиш патента за смокритиката, едно време при социализЪма беше любим (задължителен) похват. Готов съм да си плащам таксата. Дай тарифа: примерно за един абзац от 3 до 5 изречения сълзлива, лицемерна самокритика. Отстъпки правилш ли?[/offtopic]... Тъй... тук вече ще се карам ама много...
Самокритиката е мой патент и такива изказвания да не чувам. Ясно!!!...
[/offtopic]
Моля те не ми се карай повече! Сън не ме лови от разкаяние! Не знаех, че държиш патента за смокритиката, едно време при социализЪма беше любим (задължителен) похват. Готов съм да си плащам таксата. Дай тарифа: примерно за един абзац от 3 до 5 изречения сълзлива, лицемерна самокритика. Отстъпки правилш ли?... Тъй... тук вече ще се карам ама много...
Самокритиката е мой патент и такива изказвания да не чувам. Ясно!!!...
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas