Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Повече от 5 са. Ако сложим двата на подгласника Геймбуукър, победителя, този на Джордж, на Козия и Кирил ПС - вече са 5. Ако добавим поне един от моите и произведението на Йойо, стигаме до 7-8.Аз гласувах против, защото съм чел всички разкази за конкурса, а от 12 най-много 5 да стават и то след преработка(редника е от тях - пак след преработка). Другите определено биха попаднали в кошчето на Върджил.
Лично аз си го представям като разпечатка на няколко разказа в тип тетрадка и да се пуснат по книжарниците за безплатно разпространение с книгите-игри или директно да се взимат от хората.
Инвестицията за това не е особено голяма и може да се осъществи.
Едва ли някой е против в буквалния смисъл, човек. С нищо не пречи идеята, тъй че няма причина да бъдат. Просто трябва да се изяснят подробностите около реализацията ѝ. Много интересни неща могат да се направят с тези разкази, въпросът е да се намери правилния баланс между инвестиции и краен резултат. Аз например, както виждаш, съм склонен да ръчкам хората дори сами да си печатат нещата, за да се стигне до нещо, но гласувах против, понеже смятам, че трябва първо да се обсъдят добре нещата.Разочарован съм от резултатите от гласуването, очаквах повече положителни гласове.
Тутакси ти казвам, че идеята за продаване е безумна, освен при много ниска цена от типа на максимум 1 лев. Ако това е единственото, което имаш за цел, гласът ми "против" си тежи. Прилагането към книга също не го виждам да става, но в безплатното разпространение с промоционална цел има много потенциал.За мен отдавна балансираното решение е едно. Пуска се анкета с предварително записване, приготвя се съответния брой копия и след това се продават по каналния ред.
В анкета за 2-рото ниво на Паралелните КИ гласуваха около 50 човека, мисля, че 37 бяха "за". Така че там би имало смисъл. Очаквах сходен развой и в тази анкета.Е то в тия анкети гласуват по двайсетина човека, за какво издаване говорим...
Ако се представи добре оформена книжка на разумна цена ще се намерят желаещи - дори за "издание по поръчка".... смятам, че трябва първо да се обсъдят добре нещата.
Повечето направо трябва да се пренапишат.Не знам, моите откак е приключил конкурса, все им намирам нещо за оправяне - доста редакция още е необходима май...Така, че за момента не мога да дам мнение за или против...
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas