Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Засега като гледам авторите са четирима (ако бъркам, ме поправете): Майндкрайм, който ще пусне поне една книга по инициатива и то главно за слава; Уейн, който може и да пусне втора част на "Асасините", ще видим; Торо, който адски сериозно и по фенски работи над "Крея" или поне така се надявам; и Ксенокс, който е решил да пробва с проекта за Калоян и ако се справи добре, може би би се вдъхновил за още нещо. И толкоз. Феновете сме може би двеста, а може би триста души.
Много е интересно, как всичко живо ме подминава, при положение, че книгата ми сигурно е по-завършена от коя да е от изброените по-горе. Почвам да си мисля, че не ме харесвате
Ами нито за инициатива си споменал, нито нищо... иначе от обявените проекти, твоят ми изгледа най-интересен... поне за мен лично де.Много е интересно, как всичко живо ме подминава, при положение, че книгата ми сигурно е по-завършена от коя да е от изброените по-горе. Почвам да си мисля, че не ме харесвате
Засега като гледам авторите са четирима (ако бъркам, ме поправете): Майндкрайм, който ще пусне поне една книга по инициатива и то главно за слава; Уейн, който може и да пусне втора част на "Асасините", ще видим; Торо, който адски сериозно и по фенски работи над "Крея" или поне така се надявам; и Ксенокс, който е решил да пробва с проекта за Калоян и ако се справи добре, може би би се вдъхновил за още нещо. И толкоз. Феновете сме може би двеста, а може би триста души.
Много е интересно, как всичко живо ме подминава, при положение, че книгата ми сигурно е по-завършена от коя да е от изброените по-горе. Почвам да си мисля, че не ме харесвате
Е, стига де, Уейн и да не издаде всичко планувано, поне една със сигурност ще издаде, това дори ти го вярваш. Може би имаш предвид, че Патрула няма да е нова, не знам.Песимистично погледнато - само една - тази на Торофиев.
Оптимистично - цели три - на Торофиев, на Майкъл и на Ксенокс.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas