Здравейте г-н Иванчев! Добре дошъл на форума и игрите с вас! Без съмнение, вие бяхте любимият ми илюстратор на книги-игри. Моят въпрос в случая е един-единствен: днес бихте ли илюстрирали книга-игра и ако да, това каква сума бихте искали, за да направите една илюстрация? А пет илюстрации, десет? Благодаря предварително!
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
ще оставя колегите да те оборят/зарадват
добре дошъл и дано навестяваш често
и аз имам въпрос
аз понеже по онуй време бях в една такава възраст,интересна,та и на мен са ми останали в главата някои от женските образи
и въпроса ми е от къде черпеше вдъхновение за такива образи?по улиците май нямаше много такива...та,филми,по-интересни филми ,книги,плакати западни...фантазия?
ПП:добра работа на комикса!
Колко време му е отнемало да направи илюстрациите на една книга-игра?
Коя му е любимата книга-игра?
Някак си съм пропуснал това име, бях останал с впечатление, че илюстрациите на всички книги-игри са от Димитър Стоянов или от Петър Станимиров. Но това, което виждам ме радва, ще трябва да поразгледам книгите-игри, за да видя кои са илюстрирани от него, за да мога да задавам въпроси. Междувременно мога да запитам коя е била книгата-игра, която е илюстрирал с най-голямо удоволствие и коя е била на другия полюс?
А от "Справедливите" имам само много добри спомени и като рисунък и като сценарий
Има само хубави спомени от илюстрациите ти на книгите - игри, даже мога да кажа, че някои от тях все още си стоят, запечатани в съзнанието. Примерно на Суперагента или на неговата секретарка
А иначе нямам любима книга, много от тях ми харесваха и трудно мога да кажа една конкретна.
Здравей Ивайло, радвам се да видя и теб отново на територията на книгите-игри
Изумява ме, че е възможно да се направят 24 илюстрации за 2 дена, в момента наблюдавайки сроковете около мен дори два месеца се считат за добро постижение за такова количество.
Относно издаването, не се съмнявай чак толкова, правим го отново в България, прави се в Австралия, прави се и на запад, прави се и в дигитална форма, запазваща есенцията на книгите-игри. (виж линковете по-долу, ако ти е интересно)
Моето не е точно "въпрос", но - можем ли да видим някое от новите неща, свързани с работата ти? Творчеството на ИИ 25 години след книгите-игри
www.legacyofkreya.com/bg/
tinmangames.com.au/blog/
А иначе нямам любима книга, много от тях ми харесваха и трудно мога да кажа една конкретна.
Нещо, което ми хрумна четейки горния цитат: Като казваш, че са ти харесвали, имаш предвид визията на завършения продукт или си бил фен на книгите-игри? Т.е. четеше ли ги като книги-игри, или по-скоро като литературни произведения, от които търсеше най-подходящите моменти, които да бъдат илюстрирани?
И още един въпрос: Как попадна в "Плеяда"? Всички останали художници в издателството бяха от "Дъга". А ти единственият "външен"
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas