Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Не мисля, че приказките за книга-игра от Стюърт Дарк са проблем. Забавянето на Големият купон е сериозния проблем, поне за мен. Ако книгата не излее тази година или ако не се хареса, тогава ще е тежко.Предвид на това, че за над шест години откак е започната инициативата имаш написана една книга-игра, която няма общо с основната идея и приказваш как ще напишеш втора книга-игра в същия свят, после книгата от инициативата и накрая лебедовата песен на Стюърт Дарк не мислиш ли, че рискуваш доверието на хората в теб да намалее? Все още си далеч от някои други автори от старата вълна по обещани заглавия, но започваш да ги доближаваш
![]()
Не е вярно. Имаше идея да дискутираме различни спорни въпроси на страниците на списанието. Дори не започнахме да я обмисляме сериозно.Вярно ли е, че с Колин ще щели да се биете и по какъв начин?
Тъжен сезон е този кон,
с който препускаме ние.
Аз ще мълча, ти ще мълчиш,
а вълк в гърдите ни вие.
Когато човек мине четиридесетте, изведнъж желанието му да прави щуротии секва. Поне с мен стана така.
Четейки "Пробивът", за кръжочната ни дейност, ми направи впечатление едно мнение на главния герой, Ричард Хоуп, който е посочил, че:
Когато човек мине четиридесетте, изведнъж желанието му да прави щуротии секва. Поне с мен стана така.
Та, искам да попитам, как гледаш на този оценъчен размисъл днес?
Минало ли ти е желанието за щуротии и ако не е, смяташ, ли че главно възрастта, определя тяхната граница?
Първата вълна на издаване на произведенията ти, може ли да се нарече щур период и би ли споделил, нещо щуро от написването на "Пробивът"?*
*Вземам повод и от това, което си споделил в предговора, че при написването на книгата е било вдъхновяващо, телефонното обаждане на едно момиче в четвъртък сутринта.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas