Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Боже колко мъка има по тоя свят.... на който не му харесва корицата да си залепи друга.
Аз лично като човек съм много доволен, че Уейн реши да поеме тази инициатива. Ако аз я бях издал с моите 1200 лв. корицата, щеше да е най - малкия проблем мисля...
Да, Уейн прави нещо с твоите пари, ще издаде нещо там, да го има. Но как го прави, какви усилия влага...показаното до момента е като за Бог да прости.
Корицата ми харесва, много е свежа! Само надписът долу е излишен. Уейн, моля те, един единствен път направи нещо, което да не е "световно", "бестселър" или от сорта. Имаш навика да вкарваш твърде много надписи на корицата.
Искаше ми се да се изразя по-меко, но май не ми се намират думи. Та ще давам направо. Корицата е ужасна, бе хора! Шарения до шия, някакви напълно противоположни графични елементи и три различни по форма или цвят шрифта, всичките грозни.
Бамбукът отзад е за минималистиична и изчистена корица и може съвсем сам да си е собствена корица.
Кръгчето в средата пък е като измъкнато от фентъзи роман и е изрязано ужасно дебилно. Но ако настоявате за овалната форма, можеше да се сложи в една интересна рамка и да се избере доста по-тъмен цвят за основа.
За текстовата част не ми се влиза в подробности. А и за "логото" изобщо не ми се говори.
Спирам дотук, може би трябваше да си мълча. Сега някой може да каже че злобея. Няма лошо, приемете че това е лично мое мнение и си пийте бирата спокойно.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas