Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Докато съм на тема фантастика ще коментирач и Код за достъп на Валентин Янков.
Първо - това че има бели букви на черен фон ужасно ми вади очите. Веднъж обяснявах това и на Вилиян и по моя молба той даде възможност за два режима - дневен и нощен. Явно трябва да обяснявам същите неща - бели букви на черен фон страхотно ме напрягат. Мъчих се да чета текста, постоянно спирах. На всичко отгоре научнаат фантастика не е моето. След като 4-5 пъти спирах стигнах до финал "Нож в гърба" и се отказвам. Мнението ми е, че като цяло разказът е доста злеТова с тайните локации ми напомни Върдж, и то - по-лошите ѝ произведения. Освен това аз съм сериозен противник на зара, а тук следва да се използва зар. Предпочитам видимо по-литературен разказ (eдна от причините някога да харесвам Блонд). Предвид колко много не ми хареса разказа, предпочитам да не слагам оценка.Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]- не се срещаш с никого, нямаш диалози, нямаше НИП-ове, не е изграден характера на героя...само минаваш от едно помещение в друго и разследавш.
Статиите
- Разпарчетосване на Борбата за елита - тази рубрика не ми е любима лично на мен, макар че не е лоша сама по себе си - интересно ми е често да си разпарчатосам някои от книгите, но не и да чета в такъв детайлен механичен анализ за тях - твърде детайлен за ревю, прекалено повърхностен за редакционна работа. Ако искам да науча оптималните разигравания на всяка една книга, не е ли интересното аз да си ги изведа, вместо да ги получа на готово?
Тук аз го виждам наобратно - че киселяците, които не харесват поредицата и не желаят да приемат погледа на аспектите, които са интересни и до ден днешен, са вокални.очаквано се намират киселяци в интернет, които не могат да приемат съществуването на критични погледи върху обичани творения и така се раждат критики на критиките. Културата на контрапротестите.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas