• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
За заглавията от първата вълна
/
Автори с малко издадени книги
/
Компютърни войни !?

Компютърни войни !?

• 1
  • 1
09 Юли 2011 18:43
Virosh
Асасин
Асасин
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Topic Author
Компютърни войни !? #18575
Ами аз имам първата част на Войните, обаче втората ми се губи. Първата е доста добре, пък като имам предвид периода, в който е писана, съвсем добра. Интересно ми е втората каква е. И гледам, че някакви космически суми се предлагат тук за тая книга (обаче има и такива, които са супер зле, пък пак им дават луди пари). Та молбата ми е някой ако може да я сканира? Аз искам да я изиграя, Тед Грей има интересни идеи.
Иначе Баве е луд, първата книжка беше някаква готина смесица от нео пънк, детски истории и добре изработени, но и много, много откачени герои. А, да, и много добри илюстрации. Та моля ви, някой да качи и втората, да го видим тоя звяр Омега с/у Алфа.
Качете я втората част, моля!

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

09 Юли 2011 18:48
featbeast's Avatar
featbeast
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 8
Компютърни войни !? #18576
Тука в този архив я има:
dox.abv.bg/files/listtree;jsessi ... E800.dox01

"A day without laughter is a day wasted."
Charlie Chaplin

09 Юли 2011 18:57
Virosh
Асасин
Асасин
Скрий Още
Topic Author
Компютърни войни !? #18577
Несъществуващ файл / папка
ми изписва :(
Ще пробвам пак после.

09 Юли 2011 19:10
featbeast's Avatar
featbeast
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 8
Компютърни войни !? #18580
Пробвай и тука:
www.mediafire.com/?ja7haw7jxmzo5e7

"A day without laughter is a day wasted."
Charlie Chaplin

09 Юли 2011 19:43
Virosh
Асасин
Асасин
Скрий Още
Topic Author
Компютърни войни !? #18583
Мерси, супер си!
Да видя за какво дават хората по 20-30 лв. и да направя един експертен коментар. Мерси много още веднъж!
Като гледам много гадни картинки обаче, не са ги изпипали като в първата част. Ще падне игране обаче!

11 Юли 2011 00:10
hameleona
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 10
Компютърни войни !? #18677
Втората книга е доста по-слаба от първата, поне според мен. В първата имаше много неща за правене, различните нива на кибер-пространството и т.н., докато втората ми беше много по-скучна - влизай в сферата и се занимавай.

Only the ladder is real. The climb is all there is!

The Warden: Elves have strange powers.
Sten: Being easily conquered does not constitute a "power".

11 Юли 2011 15:31
Virosh
Асасин
Асасин
Скрий Още
Topic Author
Компютърни войни !? #18749
Брей, като си помисля, че щях да наддавам даже. Наистина в пъти по-зле от първата. Видя ми се доста набързо написана и недовършена. Интересна идея, но някакси недовършено, претупано беше всичко. Но първата ми е една от любимите, явно втората е типична за онова време, когато излизаха по 10 заглавия на месец (да се чуди човек защо повечето не ставаха?) - добра идея, добро начало, но недовършена и не много интересна, пък и героите и картинките са на светлинни години от първата. За мен специално, това е най-слабата книга на Грей, но пък първата част е най-добрата. Дано има и още части в бъдеще, поредицата има още потенциал...

13 Юли 2011 12:24
Riven's Avatar
Riven
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
Получени "Благодаря": 3
Компютърни войни !? #18982
На мен лично и двете ми харесаха. Вярно че първата беше с една идея по-добра, но мисля че и другата си заслужава. Като цяло и като комплет бих ги класирал в топ-а ми на книги-игри. Бяха изключително забавни и с много интересни идеи :)
П.П. Имам спомени за използване на банани за да хлъзнеш някаква гад ама не помня вече :D

- "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
- "Надеждата е нещо хвърковато - то,кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка...

21 Юли 2011 12:09
mitcoiv's Avatar
mitcoiv
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 27
Компютърни войни !? #20100
Първата страшно ми хареса. Начина на придвижване, записването на адреси, сърфирането в кибер пространството, тършуването по разни чекмеджета, срещите с различни спецове, абе всичко...

Инициатива за нова книга-игра от Майкъл Майндкрайм

mitcoivanov.com/bg/

13 Окт 2013 10:05
Безсмъртен's Avatar
Безсмъртен
Командос
Командос
Скрий Още
Получени "Благодаря": 3
Компютърни войни !? #79377
Вчера четох втората книжка, като първо я изтеглих от дигитализираните. Много е зле горката. Направо не мога да повярвам. То почти няма какво да се играе а само се мре на всяка крачка без дори да си сбъркал. В сферата е пълно мазало. Не ми харесваше още от първата част голямото ровене ту в едната секция, ту в другата секция. Направо съжалявам, че се занимавах да стигна до така учудващия за мен успешен край.

04 Ян 2023 22:42
Radko's Avatar
Radko
Командос
Командос
Скрий Още
Получени "Благодаря": 164
Компютърни войни !? #141336
Отварям си първата книга-игра от серията и си давам отговор на следния въпрос: Как разбираш, че си остарял? - Като прелистиш 11 страници правила и дневници и затвориш панически книгата. :silly: А това е книга-игра, вехта като синайски скрижал: макар и внимателно пазена, кориците са изтъркани от мазни детски пръстета, страниците са пожълтели от прочит на слънчева светлина, листите припукват при всяко разтваряне, но миришат на отдавна засъхнало мастилце и.. е някак благовонно. :blush: "Прелистих" по диагонал и втората книга от поредицата в пдф формат, защото за жалост не разполагам с нея, но чувството не е същото. Факт, носталгията е към нещата, които си правил, а тези които си пропуснал - някак и сега пропускаш. Един ден като си я набавя на хартия - ще я прочета обаче! То и там дневника с правилата е кажи-речи 10тина страници, пък уж в увода Баве писал, че била значително опростена в сравнение с първата. Хаха, евала, викам аз на това деяние! :hello: Какво ли произведение щеше да се получи при началния авторски замисъл...?!

Компютърни войни: Алфа срещу Омега е втората книжка от света на Европа на Тед Грей - футуристичен (за време на написването си) свят, в който основна роля е заела виртуалната реалност, хакерството, компютърните програми и интелекти. Градове метрополии, ум да ти зайде. Всичко това с много действие, логически загадки и попълване/правене на справки с този пусти дневник. Признавам, пиша този пост само с прелистване на книжката, която със своите близо 200 страници не се категоризира като от малките в бранша. Но наистина първо разчитам на "спомените" (и на ей на преди малко прочитането на "Мистерията Пегас 800С"), за да опиша какво представлява книжката. Гепена корица, приятни вътрешни илюстрации, липса на зарчемет, няколко вида "адреси" (препратки към епизоди) и "вируси" вместо врагове и още: две враждуващи фракции за съспенс. А него си го има, харесва ми символиката за Алфа и Омега поначало - началото и краят в гръцката азбука (и не само). И бая много персонажи, които не знам за тия години как не ми излязоха от ума ("Като се казваш Тон, да не тежиш 100 кила?") :lol: С думи прости история и геймплей на високо ниво.

Би-бийп!
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Вилорп, turbobobi, banskidedo

• 1
  • 1
Форум
/
Книги-игри
/
За заглавията от първата вълна
/
Автори с малко издадени книги
/
Компютърни войни !?
Time to create page: 0.057 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Поредицата за Самотния Вълк (90 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Чуждите автори
    • от Der
    • Today 00:44
    • Куиз: Книги-игри! (23 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Общи приказки
    • от Ал Торо
    • Yesterday 20:40
    • Магьосникът Сива Звезда 4 - Войната на маговете (4 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Други нови книги-игри
    • от dechoto
    • Yesterday 13:43

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg