Любомир Николов сигурно е добър избор, сига да не е избрал да общува с форума чрез Уейн. И все пак, ако го навиете, не пропускайте да го накарате да не намесва съавтори. Не знам как ще стане...Това прави фонда на тетрадките доста солиден, предвид че и в мен има някакви пари, и в Спас има някакви пари, та може да се помисли с тях да се хонорова примерно някой от старите автори - Елена, Любо и т.н. (било то и 20к думи) и да се пусне примерно във формата на ПГ представя.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
:clap: Би било чудесно!Джордж М. Джордж.
3. Тетралогията за Хлапето - може би са по-подходящи за момче, но предполагам, че ще допаднат и на момиче.
Не намирам за правилно авторите да гласуват за разказите си, особено в този конкретен случай, но щом имаме прецедент мисля и аз да скоча с бутонките. Слагам 250 лева за Ной, защото преди включването на active Ной си беше победителят на публиката. А намекът за подставените лица, които гласуват за Ной ми действа като допълнителен стимул да гласувам. От хората, които са писали, че подкрепят Ной с някаква сума не познавам нито zebra, нито Bloucaster. Освен това не мисля, че Лисичков и Jane Undead са гласували заради мен, вярвам, че простотийката им е харесала и затова я подкрепят
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]Предвид на това, че преди да пусна моите 250 лева Ной изоставаше само с 25 лева, а до края на на срока остават броени секунди, очаквам да спечеля този конкурс. Тъй като личното ми мнение е, че и трите разказчета са слаби и трудно биха могли да помогнат за популяризирането на жанра, се отказвам от правото на издаване през сдружение книги-игри, а стоте лева награда по-добре да останат във фонда за тетрадки. Така или иначе с тези 250 лева, с които влизам плюс останалите заявени в темата, книжката ще бъде издадена от мен. Нескромното ми мнение е, че Самсон се получи сравнително добре, така че опит в самиздата имам :) Добрата новина е, че към текста ще има и 10-12 илюстрации, напълно в духа на Ной, които се надявам да направят книжката още по-забавна.
Благодаря на хората подкрепили Ной. Освен брой книжки според вноската си, те ще получат и някакъв допълнителен подарък. Оптимистичната прогноза е до месец да имаме Ной на хартия, а песимистичната прогноза гони средата на май.
Подхода е обратен, дискусиите се местят тук, гласуването седи в другата тема.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas