Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
По същата логика и аз често се чудя, защо точно преди избори, дават безкрайни социологически проучвания за нагласите на електората как биха гласували...Организаторът не трябваше да позволява толкова подробни анализи и коментари преди да е приключил конкурса. Сега може да се допусне, че ще има гасуване само "по резюмето" без да се четат произведенията. Анализите показват лично менение и ако се гласуа само според написаното в тях вотът не е коректен.
Затова в Балара ще можеш да си четеш книгите спокойно, без никакви механики, задачи и прочите. Иначе каква античийт механика ще е, ако не те изнерви!?Проблемът е в механиката и постоянните логически задачи. За човек който не иска да се занимава със смятане това убива удоволствието от четенето. Тази античийт механика лично мен ме изнерви.
Това обяснява, защо преди време катедри "Реторика" и "Философия" при Алма Матер ми поискаха приятелство във фейса...Литератерният му стил лично на мен ми седи някак „памучест”. Не съм сигурен как да го обясня, все едно чета учебника по философия, става, не е да е тегаво, ама не и да ме кара да разгръщам с нетърпение, за да видя какво ще стане нататък.
Нищо. Ето защо в конкурса "Вълшебен зар" аз оценявам произведенията по предварително посочени критерии със съответните им тегла.А какво пречи по принцип на някой да гласува за участник без да е чел произведенията?
А какво пречи конкурсът да се проведе коректно? За какво ще гласува, ако не е чел произведенията? За името на автора или за заглавието?А какво пречи по принцип на някой да гласува за участник без да е чел произведенията?
Разчитаме на добрата воля и съвест на всички замесени. Вярвам, че тук няма измамници, мошеници, тарикати и пр. Говорим за КИ все пак, не за Държавния бюджет.От целия дебат разбирам, че не е важно какво си направил, а как се казваш. Няма значение дали гласуването е коректно, защото на никой не му пука, тъй като и за "най-престижния конкурс на форума" се гласува по същия начин".
Благодаря за разясненията!
Разчитаме на добрата воля и съвест на всички замесени. Вярвам, че тук няма измамници, мошеници, тарикати и пр. Говорим за КИ все пак, не за Държавния бюджет.
А какво пречи по принцип на някой да гласува за участник без да е чел произведенията?
Не знам какви са тия мрънканици, ама нали се сещате, че читателите са по-малко от "писателите" в тоя конкурс?
Честа практика е в така наречения най-престижен конкурс Златна никса, да се гласува по лични пристрастия, без да се четат произведенията. Щом там това е нормално, не виждам тук защо да не е.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas