• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
Дигитални книги-игри
/
Луната на убийците - участник в К10

Луната на убийците - участник в К10

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
13 Фев 2015 09:19
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2028
Луната на убийците - участник в К10 #101581
Защо, Кире? Нека си знае, може да го амбицира да стане по-добър или да се откаже - и двете биха му били по-полезни от текущото състояние.
Не съм се впускал в някакви подробни анализи, но съм посочил какво не ми е харесало най-много и мисля, че не е изцяло неконструктивно мнението ми, макар да не е щадящо.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

13 Фев 2015 19:01
Jane Undead's Avatar
Jane Undead
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 35
Луната на убийците - участник в К10 #101611
Аз нямам проблем с вратите и прозорците. Но финала, ох финала. Ще пиша като не съм от таблет.

13 Фев 2015 21:25
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 819
Луната на убийците - участник в К10 #101623
Какво му е на епилога? На мен ми хареса.
Не ме кефи толкова лутането из кулата, но пък механиката е ок за толкова епизоди. Все пак конкурсът им е имал ограничение от 40 епизода.

knigi-igri.bg/shop/

14 Фев 2015 18:56
Mornon
Тарикат
Тарикат
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Луната на убийците - участник в К10 #101665
Здравейте момчета, Морнон тук.
Приятно ми е да посетя тази хубава общност и съм много щастлив, че Кирил реши да преведете моите "Assassins' Moon" Луната на убийците (дано да съм намерил правилната темата и съм ОК с критиките и нямам проблем с това :wink:)
За съжаление, не мога да пиша български, това е наистина сложно за мен. Опитайте се да мислите ми се регистрират в този сайт !! :wink: Надявам английския ми да е достатъчно добър...

Книгата-игра е предназначена да бъде повече "игра", отколкото разказ: един пъзел, съставен от стаи, коридори, врати и прозорци, с 3-4 прелиствония и различни пътища, за да се следват. В оригиналната книга, аз бях много внимателни при използването на много специфични думи във всяка точка, за да може да не оставам читателят с впечатлението за нещо ripetetive или грешно, посещение и разглеждане отново същите прилагат параграфи. Сигурен съм, че Кирил го превежда добре.

Благодаря отново на всички, за това, че играе на книгата и на Кирил за превода. Забелязах, че имате добър общност тук, подобно на италианския.

Поддържайте връзка!

Mauro - Mornon

Hi guys, it's Mornon here.
[offtopic]Nice to visit this nice community and I'm very happy that Kiril decided to translate my "Assassins' Moon" Lunata na ubiicite (yes I found the right topic and I'm ok with that critics too, no problem at all ;) )
Sorry if I can't write bulgarian, It's really complicated for me. Try to think at me registering in this site!! ;) I hope english could be ok enough...

The gamebook is intended to be more "game" than narrative: a puzzle composed by rooms, corridors, doors and windows, with 3-4 solutions and different paths to follow. In the original book, I was very careful in using very specific words in every paragraph, to let the reader do not have the impression of something ripetetive or wrong, visiting and visiting again the same paragraphes. I'm sure that Kiril translated it well.

Thanks again to everybody for having played the book and to Kiril for this tranlation. I noticed you have a good community here, similar to the italian one.

Keep in touch!

Mauro - Mornon[/offtopic]

14 Фев 2015 20:37
vg's Avatar
vg
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
Получени "Благодаря": 4
Луната на убийците - участник в К10 #101668
[offtopic]Hi Mauro,
Assassins Moon offers some interesting ideas gamewise that work well and give a significant sense of freedom when playing. The level of interactivity is surprisingly high for a gamebook of just 40 sections. Unfortunately, it feels very unfinished as a story. It's not so easy to evaluate the quality of writing on the basis of this translation, since Kiril (in his own words) lacks experience, but it seems good enough for a game oriented interactive story. A decent experiment as a whole. It will be nice to see a full-length gamebook from you.

P.S. Don't mind the swarm of haters here.[/offtopic]

Модерация - модераторски превод от Спасимир (корекции - Торо)
Здрасти Мауро,
Луната на убийците предлага някои интересни идеи в игрално отношение, които работят добре и дават значително усещане за свобода. Нивото на интерактивност е изненадващо високо за книга-игра от само 40 епизода. За съжаление като история оставя усещане за незавършеност. Не е толкова лесно да се оцени качеството на написаното на базата на този превод, тъй като на Кирил (по собствените му думи) му липсва опит, но изглежда е достатъчно добро за интерактивна история с акцент на играта. Приличен експеримент като цяло. Ще бъде хубаво да се види цяла книга-игра от теб.

ПП: Не обръщай внимания на купчината хейтъри тук.

18 Фев 2015 14:54
Mornon
Тарикат
Тарикат
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Луната на убийците - участник в К10 #101936
[offtopic]Not so haters... that critic is common for that gamebook, I received the same one in Italy... :grin:
Then I learnt the lesson, I hope...
See you soon![/offtopic]

Не са толкова злобливи... критиките за тази книга-игра които получавам тук са същите, като тези в Италия...
Тогава аз научих урока, надявам се ...
До скоро!

18 Фев 2015 18:29
Jane Undead's Avatar
Jane Undead
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 35
Луната на убийците - участник в К10 #101939
Аз не съм злобен хейтър, и си казах какво не ми харесва. Може и да си вдигна пледжа.

[offtopic]I am not a nasty hater, plus I told him exactly what I don't like. I may even raise my pledge. :)[/offtopic]

[offtopic]Mauro, you write in Bulgarian better than some people from Bulgaria. :)[/offtopic]

18 Фев 2015 21:29
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2028
Луната на убийците - участник в К10 #101961
Модерация: Мненията, относно способностите на Мауро да говори български са преместени тук: viewtopic.php?f=61&t=4572

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
Дигитални книги-игри
/