Точно така е. Но по-добре за самата инициатива би било да не се чертаят разделителни линии и да се създава противопоставяне. Вярвам и ти си съгласен с това. Иначе можеше да бъдат отблъснати някои от мнозинството участници, които са фенове на жанра ПО ПРИНЦИП и го правят най-вече за идеята (за нова книга-игра).Всъщност не твърдя това за участниците. Аз бих се включил и в инициатива за Блонд - но с по-малка сума.
В инициатива за който и да е друг автор не бих се включил изобщо - това, колкото да илюстрирам, че името на автора, който ще изпълни проекта, има значение. (абе, бих подкрепил и оня проект за книгата за Калоян, но да не разводняваме темата).
И, да, смятам, че инициатива за никой друг автор не би била толкова успешна, колкото тази - при условията, в които се зароди. Естествено, това са вече не напълно доказуеми неща - защото на всяка евентуална следваща инициатива би ѝ било малко по-лесно: пробивът е вече направен, доказано е, че такива неща са възможни.
Но аз за себе си ще остана с вярата, че ако в края на август се беше зародил проект за който и да е друг автор - определено не би имал същия успех. И мисля, че доста хора ще се съгласят с мен.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
хората си заявяват с каква сума се включват и толкоз, а нежелаещите си мълчаха
Вярвам, че съм по-обичан и по уважаван от читателите на книги-игри от Блонд, който за мен не е нищо повече от набеден за писател псевдо-интелектуалец.
Е, тука прекали! Върнете ми парите!
![]()
ММ никога не е твърдял, че е писател. Той просто е най-популярният автор на книги-игри, дали е по-добър от Блонд е въпрос на лично мнение.
Харесва ли ти или не - Блонд Е писател, какъвто ти няма да бъдеш никога, дори силно да го искаш и денонощно да работиш - пак даже глупостите, които пише ще бъдат по-увлекателни от всичко, което изсмучеш от пръстите си. Беше по-добър в това отношение от теб още когато пишехте книги-игри.
[offtopic]
Е, тука прекали! Върнете ми парите!
![]()
Пито-платено[/offtopic]
Лично за мен всички само отидохте да храните егото на ММ. Няма лошо.
Книги-игри в България, 1991–днес
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas