• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Форумни игри
/
Ролева сесия по Роди се сянка - Играта

• 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
18 Ян 2018 23:53
Страхил Войвода
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2
Ролева сесия по Роди се сянка - Играта #126243
5 години по-късно...
- Хора - вика Страхил почти заинтересован - казвам ви, за пет години открих само, че ако искаме нещо от ИКС, трябва да се говори с баш никсата на ИКС!
Останалите го гледат в очакване...
- Обаче - продължава леко виновен - аз честно да ви кажа, започвам да се чудя дали да не остана при тях на работа. Плащат добре, а не ме гърчат. Почти през цялото време пуша цигари на терасата. Искам да кажа, че ако решим да продължим ще ми трябва някакъв стимул, че започнах да губя интерес към мисията. Няма какво да се заблуждаваме - 300 000ОМ за ден са си удър - ама 300 000 за пет години!?! РАЗДЕЛЕНИ НА 5 ЧОВЕКА!?!
Тук е много хубаво... намерих и любовта на живота си... Казва се Ивана - страхотна мацка, сори Франсоа :), с нея споделяме общи интереси. Двамата разбираме много от чистене и търкане, хаха...
Та мисълта ми е... искате ли да продължим, като си уредим среща с никсата (но да знаете че на тази среща няма да присъствам, защото ще бъда разоблечен) или да сгъваме цирка и кой от където е, пък може и да се видим по-нататък за добро - казва Страхил и се засмива мазно

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

21 Ян 2018 18:14
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 598
Ролева сесия по Роди се сянка - Играта #126263
- Как не те е срам, предател такъв! - ушите ми почервеняват от наглостта на Страхил. Пет години го чакаме и накрая изръсва това! Даред и Кандис гледат безизразно и докато за андроида това е нормално, то мълтанието на Котката направо дразни. За успокоение виждам, че Рино е по-отвратен и от мен. Завърът уголва страховитите си зъби и вдига ръчички напред...
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Efix7

22 Ян 2018 16:16 22 Ян 2018 16:17 от Efix7.
Efix7's Avatar
Efix7
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1459
Ролева сесия по Роди се сянка - Играта #126269
"Две очи проблясват в мрака,
две очи, а тя ни чака ...."

Кандис "The Cat" Канданис като Чеширска котка отваря първо своите очи, а после лежерно и мързеливо изпъва грациозното си тяло, късайки 2-3 нагръдни копчета и аха нещо да се види, един от сценаристите се хвърля самоотвержено, запазвайки детската аудитория в историята. Тя му изсъсква и той се скрива в миша дупка, но не и преди това да удари един голям бод и да приведе черният й прилепнал по тялото костюм в приличен вид.
- Защо ме събудихте от сладкия кибер-сън, в който бях потопила моите мечти, Нищожници такива!? Кой се осмели моето име във Времето да извиси!? Ааа, Страхилчо, ти ли пиле шарено, ти ли досие чистичко, какви си ги надробил тука?
В този момент Кандис връща History Log-a и изчита историята дотук, докато малка локвичка масло започва да се образува под андроида, а Страхил става за модел на поезия и треперещ лист за есенна импресия. Завърът кротко мърка под нейните ласки и засега си трае.
- Ей сега ще те стимулираме, мили ми Смехурко. Да взема да ти врътна едно досие и да те подгонят из петте нива на Орм и не място няма да си намериш, ами ще търсиш откъде да си намериш барут, да си напълнеш носа и да се удариш в някой дувар като капут!?! Или да те режем парче по парче, докато намерим къде да те напълним като гювече!? Отиваш по най-бързия начин и уреждаш среща на наша територия с този от ИКС. Андроид и Рино да проверите и оборудвате някое за наши нужди, че като дойде онзи да му спретнем едно хубаво посрещане. И Страхилчо, сложи си тази гривничка на ръката и само да си мръднал, а на прах си се превърнал.
Кандис като белезници, една гривна на ръката на Страхил слага и завърът за начална скорост един ритник му полага. След което тя бавно потъва в своя кибер-сън ....

Редактор - 33 произведения
Автор - 25 книги (10 издадени)
Дигитализатор - 32 iPDF книги-игри
"Вълшебен зар" 2018-2022, "Зар и петле" 2023
Популяризатор - "Панаир на книгата" 2019-2024

• 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Форумни игри
/
Time to create page: 0.077 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Дуел Мечът на самурая VS Проклятието на меча (2 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Общи приказки
    • от Radko
    • Today 00:56
    • Уимбълдън (книга-игра за Григор Димитров) (37 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Дигитални книги-игри
    • от Ал Торо
    • Yesterday 00:05
    • Токораз Исто? Дали си заслужава? (23 Мнения)
    • в Общи приказки / Литература
    • от Etom
    • 15 Май 2025 11:49

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg