Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Да...има връзка между 7 и 8-ми брой. Но нагодим ли 7-ми, 8-ми ще си дойде от само себе си Другите мисля, че бяха отделни приключения.Историята на Урагана на колела в брой 8 започва там откъдето приключва номер 7 ще трябва да се види дали директно може да се смеси с първа част. Астрофагите пък от друга страна си е отделна игра, но пък в брой 10, където е второ ниво на Астрофагите мисля, че си беше отделно приключение. От там си спомням само, че Драконовото копие беше адски забавното приключение и си е отделна от другите.
ТЕРМИНАТОР - Стрела и ръкопашен бой; екипировка - картечница с 250 патрона, нож, 250 кредитаЗа него компютрите са "неразгадаема мистика"
Съгласен съм да добавим по още една мисия на фракция; Виж моята идея за героите...не мисля, че нещо ще се "счупи" с тези ограниченияТака е. Значи аз си дописвам седми брой на текстови, за да ми е по-лесно след това промяната. За това ми трябва хора, които евентуално да знаят какво се случва в играта и ако имат идеи за една две допълнителни мисии за всяка една фракция... И евентуално проникването в базата на Чипчето да видим дали ще продължи по същия начин или да стане една хубава тактическа в стил Командос. Идеи много...
[/quote]icSlayer"]Само да вметна за Рейнджъра, че Инерциален стабилизатор е един от трите приспособления. Той е вграден и ако някой иска да сложи нещо, ще трябва да го премахне, ама мотора става кошмарен.
Така, че аз го разбирам инерциален стабилизатор + още 3 = 4 приспособления общо!от еп.22 На мотора е монтиран Инерциален стабилизатор, който ти дава възможност стабилно да правиш "остри" маневри. Резервоарът му събира 60 литра гориво. Има място за още три допълнителни приспособления
Супер! То идеята е взимаш примерно ракети нападаш пироманите. Взимаш миниоръдие нападаш някой друг...а не да си носиш 3-4 приспособления и да си избираш вариантиЗащото по нататък в играта, където тършуваш сградите на много места пише, че Рейнджъра е с две места за приставки. Тази грешка я поправих при избора на мотор, защото наистина е изборът на новото поколение и няма смисъл да се закупуват другите два мотора.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas