Получени "Благодаря": 608
Заглавието по мое мнение си е добре: "Чиракът на Алхимика". Както е споменато по-горе "Алхимичка" е добре само ако факта, че е жена има доминиращо значение в историята.темата е как да заглавието - Алхимикът или алхимичката.. Но нека да приемем и игра на сенки, въпреки че съм я играл, а не помня въобще да съм се сблъсквал със въпросната Марийка. Нейсе - Пак ще говорим за някакво изключение.
За женските образи ти започна и ме намеси с коментар на "Пари и гангстери". Не знам какво си играл в "Игра на сенки" ама Мариане Бьорн (Мари "Зеленият дракон") е главният герой и се появява във второто изречение на първият епизод. Това е т. нар. Марийка.
Вече са ти посочили "Момиче влиза в бара" и "Седемте живота на Мая", ама моята Марийка е преди тях Освен това си е истинска книга-игра. Вярно, че тук е публикуван само откъс, но аз си работя по играта когато ми остане време.
От изобилните ти коментари и от пребързаните изказвания, които правиш оставам с впечатление, че 10-е хиляди тома, които твърдиш, че си прочел си ги минал по "диагоналния метод" и се е получила страхотна каша.
П.П. Към коментара след моя пост. Докато си писал промених изречението. Беше неправилно. И аз се сетих, че като не я знам каква е тази алхимичка не мога да кажа дали на някой му трябва
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas