Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Аз имам около 7-8 провала да я превъртя така и само един успех и то с доза късмет.
Анализът ти има сериозни логически пробойни, като:
1. В отбора има и други играчи, освен изброените 5. Не може да анализираш половинчато и да търсиш категорично решение на проблема
Обект на анализа е претегляне на оценките на забранените играчи и тяхното изглаждане спрямо петия мач с Чикаго. И да, решението е категорично в това отношение. Предполагам, че ти можеш да направиш анализ на играта други играчи? Ще е ми любопитно да го видя.
2. За да се постигнат максимални оценки, трябват повече играчи с класа 2 и 3, следователно повече пари.
Това не е обект на анализа, както съм писал в 1 - пари, други играчи и т.н. Обект на анализа са пропуснатите ползи и тяхното измерване при вариант А и вариант Б на първо ниво, абсолютни стойности и ниво 2 - спрямо петия мач с Чикаго.
3. Ако купиш Юинг и Ричмънд, както и Кемп (който ти коства приходи, за сметка на точки престиж), е по-слабо вероятно да събереш достатъчно пари, за да попълниш отбора и съответно да получиш високи оценки. Особено за играч, който се представя зле на тестовете.
Няма връзка с конкретния анализ. Смесваш нещата, което не води до по-ясна представа.
4. Достатъчно е да победиш в 2/3 мача Чикаго, не задължително 5 и 6.
Явно не си чел книгата. В мачовете с Чикаго играчът влиза в играта при резултат 2:2, а не при 0:0.
5. Оценките за сандвич и покриване трябва да са 11, за максимален резултат, не 10.
Да, това е така. Съгласен съм, но дори и с корекцията, изчислението не се променя, заради закръглянето т.е. влиза в рамките на статистическата грешка.
6. Кемп и Юинг носят много опит - общо 10 точки. Трудно е да направиш силен състав с малък опит, едва 35 точки.
Виж точка 2.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas