Ами като например, че започваш с 20 точки разлика в полза на противника. А и две от числата на зара срещу Чикаго е против теб, защото ще губиш 9 точки.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Ефикс писа следното:
Като цяло, ако събереш всички добри останали играчи, можеш да докараш всички оценки да са ти силни. Теоретично е възможно, на практика не е ясно дали зара няма да ти изневери.
Именно, че се оказа, че не само теоретически, а ПРАКТИЧЕСКИ нещата се получават. Получи ми се от втория опит. В първия не ми вървя прекалено много. При втория дори не мога да кажа, че шансът беше кацнал на рамото ми. Да кажем, че ми провървяваше в 60 % от ситуациите, а в другите 40 % не.
И все пак не разбирам при положение, че толкова настояваш за незаменимата важност на лидерите, мислиш, че това е лесно.
Опитай, от опит глава не боли! Чакам и Сандо да се изкаже
И все пак не разбирам при положение, че толкова настояваш за незаменимата важност на лидерите, мислиш, че това е лесно.
И въпреки, че срещу Чикаго играта два пъти ми поиска лидери, успях да победя.
Така е, рискът е оправдан, именно и аз това твърдя. Иначе ще ти докажа с математика защо Кид и компания са по-силни и то точно коментирайки твоите таблици и ще го направя. При мен няма его, просто открих няколко неща в тази игра и се радвам, че има хора, на които да ги споделя, както и че са готови да спорят с мен. Има само ентусиазъм, ако той изглежда като его, прощавай. Но тия дни ще се върна към Кид и компания. Сега ми е интересно да опитате с 0 лидери. Доста е депресиращо, но геймплеят се изостря на макс
Така е, рискът е оправдан, именно и аз това твърдя. Иначе ще ти докажа с математика защо Кид и компания са по-силни и то точно коментирайки твоите таблици и ще го направя. При мен няма его, просто открих няколко неща в тази игра и се радвам, че има хора, на които да ги споделя, както и че са готови да спорят с мен. Има само ентусиазъм, ако той изглежда като его, прощавай. Но тия дни ще се върна към Кид и компания. Сега ми е интересно да опитате с 0 лидери. Доста е депресиращо, но геймплеят се изостря на макс
Забравих да допълня вероятността за "идеалния run", който теоретично е възможен. Тя е, със закръгляне нагоре, 1 % С други думи, трябва три пъти да преминеш през 1% шанс и ще победиш Чикаго без лидери и без да гледаш качествата на играчите. Така ги "изолираме" и можем да ги обърнем, вече под формата на booster-и, с които да увеличим този 1% шанс.
Какво можем да направим?
- да съберем 4-ма тройкаджии
- да съберем 7-8 пробивача и още толкова борци
Остава да видим дали това е възможно, как да го направим и като го направим, с колко ще си увеличим този 1% шанс ....
Играя го без лидери. Имам адски много пари и тъпи играчи, които да купувам. Един от големите проблеми при липстата на лидери, че опита ти остава под лимита, което също не е добре.
След това изиграване мисля да си сглобя отбор само от драфта.
Играя го без лидери. Имам адски много пари и тъпи играчи, които да купувам. Един от големите проблеми при липстата на лидери, че опита ти остава под лимита, което също не е добре.
След това изиграване мисля да си сглобя отбор само от драфта.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas