Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Ако си спомняш доста те предупреждаваха, че да избереш меч по картинка или по име което чуваш за пръв път не е добра идея. Сега тук правиш същото. „Изберете си някоя случайна дума от тоя списък, пък после ще разберете какво сте си избрали всъщност!”
Не знам как точно ще пригоди уменията към тези профили Авторът, но това си е негов проблем, хехе. Аз съм просто фен и работата ми е да хваля и да критикувам. Чакам с нетърпение развитието на играта.
Сериозно ли тва? Мислех, че сме се разбрали по въпроса още преди 6 години, когато обсъждахме как така си позволявам да пиша фентъзи, без да съм го чел особено (или не харесвайки повечето от прочетеното).Какъв геймплеен ефект ще имат? На числата ли ще влияят, или ще действат като специалните умения на героите в КМ и във Virtual Reality поредицата - като yes/no checks?
Бтв, откъде си взимаш дизайнерските модели, ако не играеш компютърни игри въобще?
Сериозно ли тва? Мислех, че сме се разбрали по въпроса още преди 6 години, когато обсъждахме как така си позволявам да пиша фентъзи, без да съм го чел особено (или не харесвайки повечето от прочетеното).Какъв геймплеен ефект ще имат? На числата ли ще влияят, или ще действат като специалните умения на героите в КМ и във Virtual Reality поредицата - като yes/no checks?
Бтв, откъде си взимаш дизайнерските модели, ако не играеш компютърни игри въобще?
Точно защото никакви игри не играя (не само компютърни), имам свободата да си измислям сам системите - точно каквато ми харесва и ми е нужна за съответната книга. А откъде вземам материал - от собствените си разработки, това са 22 години в КИ хобито все пак.
Грешиш! Такова умение има, но няма правна стойност. Няма начин да се докаже, че "екстрасенсът" не е измамник. Не може да обвиниш някой само на базата на твърдението "Аз виждам!"Ако има такова умение във света, нали съзнаваш че всички жертви на предумишлени убийство ще свършват с черна торба на главата. Десетина минути след като са им я нахлупили?
Моля без статии от укипедията.Аз казах Инквизитор, но къде съм писал "свободна практика" - недоумявам.
en.wikipedia.org/wiki/Medieval_Inquisition - Това към Джордж
Хоспиталиерите са рицарски орден от времето на кръстоносните походи. Доколкото помня името идва от някаква връзка с "Рицари при болницата (или църквата) на Йоан Кръстител. Те са се подвизавали главно около Йерусалим и остров Малта. Имали са някакво деление на бойци-защитници и лечители. Лечителството им се свежда до четене на молитви, прислужване на болните в т.нар. болници и по-късно до "великото безумие - пускане на кръв". Няма никаква медитация, билкарство (това за тях е вещерство) или "лечебни длани". Последното е привилегия на кралетеДжордж, все пак, два въпроса:
1. Хоспиталиерите
2. Испания.
Първите ако и да не са били лечители, определено са имали нещо общо с болниците
Второто е бастион на инквизицията дълги години. Откачените процеси в северна Европа са съвсем отделен проблем.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas