Получени "Благодаря": 1166
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Аз лично я предпочитам пред гилдларс заради:
а) отворения свят - картата не е пътечки, а открито пространство при това огромно.
б) наличието на транспорт - в случая като се замогнеш можеш да си купиш кон
в) можеш да плуваш - и кажи речи няма недостъпни места в света
г) реализмът - доколкото е възможен при фентъзи с орки в него, просто мечите са си мечки дивите свине са си диви свине, по ливадите тичат зайци, ако искаш да си сготвиш нещо докато си в средата на нищото трябва да си напалиш огън иначе ще караш на сухоежбина.
д) хитро решение - като те наритат не възкръсваш от пепелта по някакъв магически начин
е) не си ограничен до фиксиран брой заклинания/умения и ако не те дразнят можеш да извадиш всички на екрана. Аз примерно съм си извадил въдицата, и като видя някое гьолче без много гадове наоколо клякъм и си цъкам рибка. Въпросната рибка може и да се готви в последствие.
ж) Като споменах готви има чудесна система за занаяти. Като пречукаш някой вълк можеш да му вземеш кожата, в последствие да я обработиш и да си направиш я блузка, а гащи... Това ме подсеща че животните не пускат неща които няма как да намериш в тях. Дори от много як вълк няма да изпаднат ботуши или меч, както в уаркрафта.
Ако английският ви е на поносимо ниво „вълшебството” е доста по голямо защото може да се потопите в атмосферата. Дори в моя случай обаче играта не те спъва принуждавайки те да си полиглод, за да я играеш. С добре изпитаната система - проба грешка доста бързо навлизаш в нея.
За мен игричката е идеална за разпускане и дори да не изпълнявам мисии ми е приятно да щъкам по картата, и като се има предвид, че не плащом нищо за това освен таксата за интеренета напълно ме устройва.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas