• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
PC игри и конзолни
/
Re: Diablo 3

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 16
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 16
23 Апр 2012 22:10
Efix7's Avatar
Efix7
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1133
Re: Diablo 3 #53004
nixata едва ли си играл бетата на Титана за да сравниш с тази на Диаблото :)

Предполагам, че играта като излезе ще предлага повече от това, което видяхме в бетата.

Редактор - 21 произведения
Автор - 17 книги (6 издадени)
Дигитализатор - 32 iPDF книги-игри
Организатор - "Вълшебен зар" 2018-2022
Популяризатор - "Панаир на книгата" 2019-2022

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

23 Апр 2012 22:23
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 183
Re: Diablo 3 #53006
Само в Hell нивото на Диабло 2 те наказваше за това че умираш, като ти взима процент от опита, който си натрупал базиран на нивото, което се намираш в момента.

За Диабло 3 ще се говори повече, когато се пусне цялата игра, защото това все още е бета и не е ясно колко е пълна играта.

Не забравяй, че това е игра на Близард, които сега ще ти пуснат някаква орязана версия, но в течение на времето ще пускат все повече нови умения, оръжия, рунически думи и тн забавни неща... просто са се научили от WoW и сега ще го използват и върху Диаблото.

Ако сте си мислили, че ще има някакви свръх нововъдения просто сте имали огромни очаквания. Вземете пример от Starcraft 2, която си е просто старата игра с по нова графика.

Избери своето приключение

23 Апр 2012 22:25
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1274
Re: Diablo 3 #53007
Ефикс, прав си! Затова и уточних, че е рано да се правят крайни заключения, защото е бета и откъс. Просто споделям впечетления. Да, вярно сравнявам цяла игра с такава, от която съм видял само демо, но пък надали във финалната версия ще предложат друго развитие на уменията. Но не успяха да ме убедят, че си заслужава да изкарам на 15 май 120 лв за нея :)

Танер, прав си. Отдавна Близард са на принципа "нещо като се харесва и се купува, не го променяй". Дано да са си направили добре сметката. Нещо еуфорията покрай Старкрафт 2 отшумя, а и този тариктски трик да пуснеш като отделни игри, трите кампании с всяка раса, беше доста подло, и предизвика доста остри реакции сред феновете. Може би, аз очаквах нещо повече (все пак май 14 години минаха от предното Диабло).

I've seen 'em come; I've watched 'em go,
Watched 'em rise, witnessed it and watched 'em blow.
Watched 'em all blossom and watched 'em grow.

It's all the same shit all across the globe.
I just sit back and watch the show.

23 Апр 2012 22:35
Greed
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1
Re: Diablo 3 #53009
Каквото и да добавят като екстри - системата за скилове и развитие на персонажа е скелета на играта и няма да я сменят.

Сметката си те са си направили - големи кинти ще извадят, което не значи трябва да харесва на всички стари фенове. Сега е важното много да се цъка, да се трупа АПМ a стратегията за която трябва да се помисли как да се развиеш - липсва.

24 Апр 2012 08:13
Lachdanan
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 5
Re: Diablo 3 #53016
Близард са доказали едно, че могат да продадат наденичка в хлебче и на самия Диблър. Бързо се ориентираха, че са преброени дните на игрите, за които се плащат месечни такси. За целта Диабло 3 има два Аукциона - един със злато от играта и втори среални пари. Близард естествено ще си удържат процент от всяка продажба, както и ще таксуват всеки предмет, който не е продаден. Правят го само pro bono, за да не се излагат хората на риск, като купуват айтеми по разни съмнителни сайтове (ма как, съ'сем безкористно!). За сега спечелните от продажба пари няма да се разкешват, а ще служат за плащане на сметки в Близард и купуване на стоки от тях. Опцията за разкешване щяла да се включи по-късно.

Бетата ме изненада приятно - хареса ми! Старото Диабло с нови гадинки и нови герои. При това много по-обновено, в сравнение с козметичните промени в претоплената манджа Старкрафт 2. Естествено в бетата виждаме много малко от играта, но достатъчно. Диабло 3 ще е динамична hack'nd slash резачка, за хората уморени от ММОтата.

Врътнах бетата с всеки тип герой, като не успях да направя ачийвмента betamax за една бройка. Ловецът на демони остана 11 ниво, свинята долна! Без изненада това ми беше и най-досадния герой, дори магесниците ми харесват повече. Любими ми станаха варварин (с него пробвах хардкора) и шаман (witch doctor?), нищо чудно, Д2 го играех най-вече с некромансер и барб.

Момчета, струва ми се, че сте в грешка за скиловете. В бетата се дава достъп до всички скилове, за да ги опитаме, но в истинската игра ще трябва да се избира между широк спектър от умения или концентрация върху един праймъри и един второстепенен удар, но ъпгрейднати с руни. както и по едно умение от четирите други школи - напр. защита, мощ, тактика и ярост за варварина.

Witch doctor - традиционен междинен клас, призоваващ помощници, лекуващ и замерящ противниците си с... крастави жаби! Красатви жаби, братче! Как да не ми е любимец?! За играчите, обичащи лежерната игра, бавен напредък, дори със слаба екипировка, удобно прикрити зад помощниците си.

Barbarian - нищо ново, традиционната бойна машна, която гази, като тежкотоварно превозно средство. Лошото е, че изцяло зависи от предметите си. Без съмнение, това ще ми е втори герой.

Monk - имаше такъв в Hellfire (продължението на Diablo 1 на Sieara). По-леко въоръжения, но по-подвижен аналог на варварина. Единственият герой, който ми умря веднъж, предполагам надцених способностите му да носи на бой насред мелето.

Wizard - не съм фен, освен ако не носи шапка с надпис "Магесник". Силен удар от разстояние, не зависи толкова от предметите си. Идеален за играчите, които искат бързи и многобройни рънове за предмети.

Demon Hunter - с тоя/тая нещо не се разбрахме. Бледо създание, каквото очакваш да видиш да пълзи панически, като повдигнеш някой камък. Припада от два шамара и е най-зависимия от предметите си герой, поне в бетата. Кръстоска между познатите от Д2 Амазонка и Асасин. Предполагам, че на високи нива ще избухва в някакъв безумен демидж и ще е основния PK в играта. Определено не бих играл такъв клас.

Carft системата е много добра, както и валидността и за целия акаунт, а не само за един герой.

Преордърнах я отдавна. Една от малкото игри, които купувам на доверие.

Уейн поискал от мен извинение. Аз предлагам да му дам удовлетворение.

24 Апр 2012 11:32
Greed
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Re: Diablo 3 #53021
Ето калкулатор - никакви избирания няма като дърво
us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian

претоплената манджа Starcraft 2 в момента е най-гледаното състезателно нещо като спорт в компютърните игри и продължава да се развива. Хората все пак правят Старкрафт 2 не Цивилизация, Боен чук или Ерата на Империите. Няма какво да поправяш в доказала се повече от десетилетие концепция.

11 Май 2012 15:54
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1106
Re: Diablo 3 #54233
А сега кажете че Близард не уважава балкание: strangera.com/2012/05/11/legendary-sword-vinkel/

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

11 Май 2012 16:01
bside
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Re: Diablo 3 #54234
Един от коментарите долу кърти, "... достъпно само за скрития клас Перничанин..."

:)

БТВ, купувам колекционерско издание, ако някой има излишно :)

11 Май 2012 16:08
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1274
Re: Diablo 3 #54236

Вилорп писа: писа:
А сега кажете че Близард не уважава балкание: strangera.com/2012/05/11/legendary-sword-vinkel/
Да беше цитирал източника, Спасе! :dry:

I've seen 'em come; I've watched 'em go,
Watched 'em rise, witnessed it and watched 'em blow.
Watched 'em all blossom and watched 'em grow.

It's all the same shit all across the globe.
I just sit back and watch the show.

11 Май 2012 16:41
ringlas's Avatar
ringlas
Поддръжка
Поддръжка
Скрий Още
Получени "Благодаря": 839
Topic Author
Re: Diablo 3 #54241
Ххахах, nice :D Чакаме 15-ти и това е :) На Normal трябва да се врътне поне, преди да чете човек spoils из нета.

Компютърни и мобилни книги-игри от Прайм Геймс

17 Май 2012 00:03
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Re: Diablo 3 #54595
Ами аз съм доволен от играта.

Доктора за сега идеално пасва на типа ми на игра, която развих в Titan quest :)

17 Май 2012 00:12
ringlas's Avatar
ringlas
Поддръжка
Поддръжка
Скрий Още
Topic Author
Re: Diablo 3 #54596
Аз съм 18-ти lvl barb, на Act 2 so far. Голяма мелачка е, а е Normal още.

17 Май 2012 01:53
Bloucester
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Re: Diablo 3 #54597
21-ви левъл монк на Акт 2. Впечатленията ми са смесени - отлична графика, отличен звук, отлична като геймплей. Уникално красиви филмчета. Все още не мога да преценя дали новата система с умения ми допада или не. И лошите страни - няма я мрачната атмосфера от Диабло 1 и 2, монкът ръси майтапи пред едни НПЦ-та и е изключително сериозен пред други, историята е измислена от 10 годишни за 10 годишни, мотивацията на героите е меко казано имбецилна, отвсякъде ми мирише на УоУ и т.н. По-горе писах за страхотните филмчета... и на техен фон пускат cut-scene анимации с моделите от играта, което е просто ГРОЗНО, най-малкото защото са еднакви и квадратни. Като ли ключодържателчет-кравичка спасява положението.

Ейдриън Уейн писа: писа:
Щото си знаем "матриала". ;)

17 Май 2012 03:06
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Re: Diablo 3 #54599
На първи акт съм още и атмосферата е подобаващо подтискаща.

За сега съм доволен от играта.

Единственият минус който давам е, че не мога аз да си разпределям точките за статистиките.

17 Май 2012 11:09
ringlas's Avatar
ringlas
Поддръжка
Поддръжка
Скрий Още
Topic Author
Re: Diablo 3 #54610
От гледна точка на системата за уменията, още не съм я разгадал напълно и не съм сигурен какво да кажа за нея.

Атмосферата е страхотна, може би е една идея по-шарена от предишните части, но всички детайли ме потапят в нея много приятно. (Музиката е страхотна! Анимациите също.)

Мотивите на героите обаче са просто абсурдни. Няма я тази дълбочина на историята, която разгърна Кнаак в неговите книги по света на Sanctuary. Но още не съм я превъртял, ще видим :)

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 16
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 16
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
PC игри и конзолни
/
Time to create page: 0.072 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• За честта на Зур - мнения и коментари (27 Мнения)
    • в Сдружение книги-игри / Призвание Герой
    • от George-AL
    • Today 00:20
    • Урок 2: Условно съдържание (2 Мнения)
    • в Работилница / Работилница с Ink
    • от ringlas
    • 09 Юни 2023 14:11
    • Писане на уеб базирана интерактивна литература с I... (3 Мнения)
    • в Работилница / Работилница с Ink
    • от ringlas
    • 09 Юни 2023 10:36

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg