• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
PC игри и конзолни
/
Heartstone

Heartstone

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 47
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 47
08 Фев 2014 23:04
Wukong
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 18
Heartstone #86541
Динамиката е предимство в случая, фенщината по Warcraft също. Аз играя от 2 седмици и вече имам легендарни карти и се сдобих с повечето признати за най-добри комън карти. Плюс това дори с по-бюджетен дек може да побеждаваш и затова не смятам, че е плащане за победа.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

09 Фев 2014 09:47
Lachdanan
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 5
Heartstone #86543
Аз играя от затворената бета, около четири месеца и имам три легендарни карти, една от които съм си направил сам (отворил съм над 100 пакета, не съм дал и една стотинка). Това не ми пречи да печеля, както на арената, така и в стълбицата. Впрочем, главната ми колода е без легендарни карти, само една епична, четири редки и другото са карти на ловеца и общи.

Уейн поискал от мен извинение. Аз предлагам да му дам удовлетворение.

15 Фев 2014 11:03
Lachdanan
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Heartstone #86611
В играта има интересна закономерност. Типовете колоди зависят, както от различните рангови диапазони (напр. Контролна колода в 12-9 ранг), така и от някаква периодична мода. Играта се подчинява на до болка познатия принцип - камък, ножица, хартия или Агро колода, Баланс, Контрол. Когато се появят твърде много Агро колоди, играчите вкарват Баланс, за да могат да им се опрат подобаващо. След ден-два вече е пълно с Контролни колоди, а после идва ред отново на Агрото.

Моят съвет е, да изиграете 2-3 мача, за да усетите откъде духа вятъра и да продължите с печелившата за деня колода.

18 Фев 2014 01:08
ringlas's Avatar
ringlas
Поддръжка
Поддръжка
Скрий Още
Получени "Благодаря": 823
Heartstone #86661
Зариби ме и мен, 20-ти ранк съм засега. Играя Mage или Warlock, като ми поомръзнат ще пробвам и другите.

Компютърни и мобилни книги-игри от Прайм Геймс

25 Фев 2014 15:14
Lachdanan
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Heartstone #86815
Warrior-ът не ми е от любимите класове, но ето един мой опит с лесна за съставяне enrage колода.
... e=youtu.be

25 Фев 2014 20:39
ringlas's Avatar
ringlas
Поддръжка
Поддръжка
Скрий Още
Heartstone #86819
Аз зациклих нещо на 20-ти ранк с Mage, Warlock-a ми е слаб още, но пък на Арената направих 4 win-a с един Warrior, мисля да се пробвам да level-up и с него.

25 Фев 2014 23:47
Wukong
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Heartstone #86827
Аз на арената повече от 2 победи не можах да направя , иначе на ранкед станах доста лесно 14 ранг с паладин.

20 Мар 2014 18:06
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 488
Heartstone #87327
Не ме влечеше тая игра, но хитро измайстореният батълнет клиент ми я набиваше в очите дълго време, та в крайна сметка реших да я пробвам. Доста постна манджа. Като интерфейс и динамичност е докарана много добре, хумористичният момент също ми се вижда подходящ. Системата обаче е трагична. Ако изключим Меджик от уравнението, Хартстоун може и да става за игра, но човек играл веднъж меджика, няма как да се задържи дълго тук. Всеки елемент на меджик присъства в осакатена, инвалидизирана форма :-) Маната идва всеки ход, универсална е, играчът си избира дали да атакува чудовище или герой... Вярно има някакви заобиколки като Taunt, но просто са твърде далеч от комплексността на меджика. Артът не ми харесва хич, без да имам предвид някои съвсем жалки карти като картата "банан" която дава +1+1. Много кичозен стана стилът на близард и за съжаление този проблем започва да присъства в различна степен и в другите им игри.

20 Мар 2014 18:31
Lachdanan
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Heartstone #87330
Днес най-накрая стигнах до заветните 12 победи на арената с мис Джейна Праудмор. Убедих се, колко може да обърне играта Алекстраза. Играх без нито един Пиробласт, един Флеймстрайк, един Бизард и с най-много по 2 карти от всеки вид.

Мери, играта ти се струва to the face, само на пръв поглед. Всъщност борд контролът е много по-важен. Съветът ми е да и дадеш шанс. Сега в теб се бият опозициите свое-чуждо, приемаш Hearthstone, като нашественик на територията на MtG. Поиграй го няколко дена и ще видиш в колко много аспекти е по-балансирана.

20 Мар 2014 20:56
ringlas's Avatar
ringlas
Поддръжка
Поддръжка
Скрий Още
Heartstone #87334
Аз продължавам да играя Magic почти всеки ден в офиса, но Hearstone не съм престанал да цъкам откакто я пробвах. Не смятам, че е осакатена версия, друга игра е.

Лах, аз имам още малко игри, може би около 200+, но много бавно започнах да отключвам картите. Да не говорим, че не ми се е паднала дори една legendary до момента.

20 Мар 2014 21:07
Lachdanan
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Heartstone #87335

ringlas писа: писа:
Аз продължавам да играя Magic почти всеки ден в офиса, но Hearstone не съм престанал да цъкам откакто я пробвах. Не смятам, че е осакатена версия, друга игра е.

Лах, аз имам още малко игри, може би около 200+, но много бавно започнах да отключвам картите. Да не говорим, че не ми се е паднала дори една legendary до момента.

Аз играя от затворената бета и съм отворил 2 легендарни от над 100 пакета, така че не се коси :-). Други две легендарни съм създал с прахчета и една имам от символично закупения пакет карти. Честно казано има няколко легендарни, които могат сериозно да усложнят играта, но не е задължително да притежаваш която и да е, за да печелиш. Побеждавал съм играч с 6 (поне!) легендарни в колодата си, при условие, че играех само с основни и общи карти + 4 с рядко качество.

Относно отключването на картите, играй арена. Така оползотворяваш златото най-оптимално. Трябва да спечелиш поне 3 мача, за да си "на далавера", но дори да си с три загуби и нула победи, най-много да загубиш 10-15 злато. Бъди внимателен, като подбираш картите за арената. Не се хвърляй на големи говеда, които струват 5+ мана. Подбери най-много 4-5 такива. Също избирай карти, които взаимодействат помежду си. Напр. карта с charge и brewmaster си е живо комбо.

20 Мар 2014 22:48
ringlas's Avatar
ringlas
Поддръжка
Поддръжка
Скрий Още
Heartstone #87336
Да, арена играя щом събера 150 gold. Най-много 4 победи съм правил на арена, но постепенно започвам да се замислям за различните синергии.

18 Апр 2014 12:17
ringlas's Avatar
ringlas
Поддръжка
Поддръжка
Скрий Още
Heartstone #88049
Lach, играеш ли още? Сега съм 10-ти ранк, но ще трябва да си мисля нов дек от тук насетне. Повечето декове, които гледам онлайн имат прекалено много legendary-та в тях и не съм сигурен с какво да ги заменя. По-скоро се опитвам да правя агресивни декове, с които да приключа рано играта. Малко се получава 50/50 шанса при тях.

18 Апр 2014 23:11
Lachdanan
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Heartstone #88060
Играя, но не особено интензивно. Изпълнявам дневния куест и цъкам, докато въртя велоергометъра. Има два дека, които не изискват нито една легендарна и дори rare картите са по-скоро пожелателни. Едната колода е zoo lock - Уорлок, който разчита на ниски карти и умението да тегли по една нова карта на ход. Задължително включва някои от картите, които се разменят 2 към 1, като Harvester Golem, Scarlet Crusader, Abusive Sergant, Argent Squire, Lepper Gnome, Shield Bearer, Dire wolf Alpha, Faerie Dragon, Loot Hoarder, Flesheating Ghoul, Earthen Ring Farseer, Razorfen Hunter, Raging Worgen, Shattered Sun Cleric, Dark Iron Dwarf, Silvermoon Guardian, както и 2хSoulfire, 1xMortal Coil, 2xVoidwalker, 2xFlameim, 2xSuccubus. Всяка капта с charge е добре дошла в такава колода, защото така или иначе се игра to the face.

Другата бюджетна колода е на ловеца. Тя включва 2xUnleash The Hounds, 2xStarving Buzzard, 2xTimber Wolf, 1xHunter Mark, 2xArcane Shot, 2xDeadly Shot, 2xAnimal Companion, 2xKill Command, всички налични капани и задължително поне един Eaglehorn Bow. Останалите карти се допълват с Houndmaster, Lepper Gnome, Secretkeeper (любимите ми), Stonetusk Boar, Dire wolf Alpha и т.н. Ако имаш Knife Juggler, ръгай го смело във всяка колода, както и Questing Adventurer.

Аз понастоящем съм 13 ранг, рекордът ми е 6 в предишната сесия. Но без поне петте задължителни легендарни съм чувал, че е невъзможно да стигнеш легендарен ранг. Да, гледал съм видеото на оня тип, как само с basic карти стигна легендарен, но той просто е безумно добър, пък и си е късметлия.

18 Апр 2014 23:23
Wukong
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Heartstone #88061
кои са петте задължителни легендарни?

По моите наблюдения от 6-7 ранг нататък става pay to win - ако не си вкарал доста пари (защото от един момент нататък бустърите почват да се повтарят и може да ги ползваш само за прах а един легендарен е равносилен на 40 повтарящи се бустъра) няма как да имаш конкурентен дек. Преди може и да е било по различно но сега всички са събрали основните карти, играе се с утвърдени декове и стратегии и трудно може да срещнеш някой неподготвен от един момент нататък.

Аз лично съм най-успешен с Mage защото всеки втори в ранкед играе със вариация на горните два дека на Уорлока и Хънтъра и лесно ги громя с контрол и масови магии.

Иначе за арената - далавера е като почнат да си се повтарят бустърите защото изчислих, че в повечето случаи за две арени печелиш повече дъст отколкото за 3 бустъра. Иначе е изгодна само ако се чустваш сигурен да печелиш консистентно минимум 4 мача. Иначе си на загуба и за 2 арени (300 злато) печелиш 2 бустъра и дъст за 1 нормална (които и без това ги натрупваш всичките с времето) а с нормално купуване вземаш 3 бустъра.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 47
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 47
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
PC игри и конзолни
/
Heartstone
Time to create page: 0.071 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Куиз: Книги-игри! (30 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Общи приказки
    • от Ал Торо
    • Today 10:13
    • Пролетен панаир на книгата 2023 г. (4 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Събития
    • от Вилорп
    • Today 09:29
    • Магьосникът Сива Звезда 4 - Войната на маговете (6 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Други нови книги-игри
    • от Вилорп
    • Today 09:16

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg