Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Говориш така сякаш нямам опит в декбилдването.
Това ми се случва най-често, и от моя страна също.Единственият углавен недостатък в тази игра е липсата на instant spells. Много комбота станаха, в които от 15-20 hp биваш one shot-нат без възможност за response. На мен това не ми допада особено много. Макар че, като противникът ти изиграе 3-4 карти, се ориентираш каква тактика ще гони и се мъчиш да правиш контра.
за да увеличи шанса да се падне до 7 ход, защото по моите статистики почна да се пада прекалено рядко когато беше само 1карта и върнах втория. Моята стратегия също е контрол и печелене на време докато се стигне до флеймстрайка. Frozen nova обикновено ми печели един ход и понеже е евтина ми дава възможност да извадя и миниън. Ако си изхабят сайлънс да махат замразяване - още по- добре, целта ми е да задържа масовката не 1 противник. Особено ако си сайлънсне някой с умение.Защо имаш 2 Flamestrike-a? Картата струва 7 мана, ако сте стигнали до седми ход играта е в заключителна фаза.
за да увеличи шанса да се падне до 7 ход, защото по моите статистики почна да се пада прекалено рядко когато беше само 1карта и върнах втория. Моята стратегия също е контрол и печелене на време докато се стигне до флеймстрайка. Frozen nova обикновено ми печели един ход и понеже е евтина ми дава възможност да извадя и миниън. Ако си изхабят сайлънс да махат замразяване - още по- добре, целта ми е да задържа масовката не 1 противник. Особено ако си сайлънсне някой с умение.
не знам - аз си купих 10 пакетчета и продължавам да имам само две, доста неизползваеми легендарни. Играя от затворената бета, не пропускам дейли ама няма и няма легендарни а всичките останали да си разфасовам няма да ми стигнат за повече от 1 легендарен.
Може би ако си избера само един клас и разфасовам всичко останало може да крафтна нещо, но аз събирам за всички.
Някои споделят и, че от тото се печели Аз нямам късмет а тежкия курс на дисенчанта ми обезмисля и сегашните - Пандата и Ониксия и затова си ги пазя защото най-много да ги трейдна за 2 епика.Впрочем аз също нямам късмет с легендарни, играчи споделят за десет и повече легендарни за месец игра, без да са дали и един лев.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas