Хубаво е, че се включваш в обсъждането. Най-изявените почитатели на футбола рядко се появяват на форума напсоледък, а тяхното мнение има съществено значение в случая.Няколко неща ми хрумват та едно по едно.
[offtopic]1. Заровете във Франция-та освен че са много гадни са и причината да съм я преигравал десетки пъти дори и 4-5 години след края на първенството.[/offtopic]
2. Някъде на форума има(ше) анкета за какъв жанр книга-игра искате и беше с много възможни отговори. Аз гласувах само за спортна макар че бих чел на почти всякаква тематика.
3. Имам огромни съмнения че няма да ти стигне времето за книга посветена на Европейското. За написването може би да, обаче оформянето, редактирането, коригирането, издавнето и т.н.: Поправете ме ако греша за това.
4. Веднага като прочетох идеята и ми хрумна нещо. Навремето се опитвах на няколко пъти да пиша футболна книга-игра. Обикновено прекратявах работа малко след затварянето на трансферния прозорец. Писането на оценките на футболистите обаче ми доставяше най-голямо удоволствие, но и отнемаше огромна част от времето ми. Ти ще трябва да напишеш оценките на 16 отбора с по 30-40 футболисти(успех с оценките на Естония, Босна или другите „джуджета“ които все още имат шанс да се класират ако успеят да го направят разбира се). Та идеята ми е като си избереш какви оценки да има футболиста да копираш готови таблици с оценки от някой мениджър. Ще ти спести много,много време, а ако искаш можеш и да редактираш някой оценки впоследствие.
Като се сетя какви други идеи имах пак ще пиша. Но ти си работи не се чуди. Пък дано излезе продукт.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
1. Като човек занимаващ се и с писане на КИ и с програмиране сегиз-тогиз ми е интересно как ще направиш емулацията на шанс? Без да си докараш 2356 епизода за проверки на 345 фактора, инициализирани в предните 4000 епизода (примерни цифри с огромна доза хипербола). Просто ми е интересно.
Съветът ми е да грабнеш идеята на KirilS и да заложиш много на извън-игровите проблеми. И да не се и опитваш да издаваш през Уейн, който държи на точно определен максимален обем, за жалост.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas