• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
Работилница
/
Анкети
/
АНКЕТА - Най-очакваните КИ през 2013 в България?

• 1
  • 1
11 Ян 2013 12:19
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 830
Topic Author
АНКЕТА - Най-очакваните КИ през 2013 в България? #65546
Пускам още една анкета, забавлявайте се.
Едно уточнение - не съм сигурен в никое от изброените заглавия, че ще излезе.

knigi-igri.bg/shop/

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

11 Ян 2013 12:47
stalk
Лорд Дракон
Лорд Дракон
Скрий Още
Получени "Благодаря": 8
АНКЕТА - Най-очакваните КИ през 2013 в България? #65549
Гласувах за книга на Майкъл. Определено чакам нея най-много, един от най-добрите стари автори ще напише нова книга-игра и съм убеден че Майндкрайм няма да разочарова феновете си сред които съм и аз. Най-малкото съм сигурен, че неговата книга ще излезе, сигурен съм и че ще е добра. Вторият ми глас беше Котарака и Абаносовият Дракон, него го чакаме от 2011 ама както е тръгнало май и до 2016 няма да го дочакаме, но все пак след първата част на Котарака все още имам желание да видя продължението. Тематика Пирати във фентъзи свят ми е интересна и затова се надявам да се появи тази книга. Третият глас беше за книга на Колин, макар че честно казано не вярвам той да напише нова книга-игра, нито тази, нито която и да е друга година, ми се иска да видя нещо от него и ако излезе ще съм доволен, все пак надеждата умира последна, може пък и да има някакъв шанс да напише книга и тя да бъде издадена. Ако имаше четвърти глас сигурно бих гласувал за Асасините, честно казано не ме вълнуват особено, но нали след тях се очакваше да излезе Воин на съдбата, тя мен ме интересуваше ама като гледам, нито едната, нито другата ще се появат.

11 Ян 2013 12:54
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Topic Author
АНКЕТА - Най-очакваните КИ през 2013 в България? #65550
Чудех се дали да сложа Воин на съдбата, но ми се стори, че ще е твърде оптимистично.
Колкото за Колин, ами самия той спомена, че ще се опита, но скоро не се е появявал, за да каже дали изобщо е почнал.
Аз гласувах за:
Майкъл Майндкрайм - няма да крия, че съм му фен. Тук само се боя да не е загубил форма, все пак са минали 13 години.
Калоян - това ми е сред любимите периоди в историята на средновековна България. КИ на тази тема ще е страхотно изживяване
Призвание Герой 2 - След като изиграх "Зарево над Кордоба", просто тръпна за продължението. Няма да откажа и Мрака ;). (дано да няма зомбита)

knigi-igri.bg/shop/

11 Ян 2013 13:04
psicho_lg's Avatar
psicho_lg
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 217
АНКЕТА - Най-очакваните КИ през 2013 в България? #65552
Майкъл
Колин
Калоян

bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 0%B0%D0%BD

България над всичко

11 Ян 2013 15:13
Branimer's Avatar
Branimer
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 27
АНКЕТА - Най-очакваните КИ през 2013 в България? #65560
Вотнах за Абаносовия Дракон, нова на Ал Торо и новите Асасини.

11 Ян 2013 15:46
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 127
АНКЕТА - Най-очакваните КИ през 2013 в България? #65563
Да бъдем реалисти.

Книгата на Мишо е най-очаквания проект от мен, само да не е с качеството на "Островът на динозаврите" или "Невидимата армия". Не знам как вървят нещата там, но би трябвало да е близо до някакъв завършен етап, а финансирането вече е осигурено - така че очаквам, че щом книгата е завършена направо ще се издаде. :dry:

Абаносовия Дракон от маса време е на финалната права, струва ми се разумно да го очакваме тази година.

Асасините 2... очаквам да се окажат по-игрово допълнение към първа част. Дали ще излязат... Дано Уейн смогне да го уреди от островите.

"Много се размножихме..."

- Гадняр към Главния Гадняр в един филм.

11 Ян 2013 16:25
vg's Avatar
vg
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
Получени "Благодаря": 4
АНКЕТА - Най-очакваните КИ през 2013 в България? #65565

kiril_ps писа: писа:
Чудех се дали да сложа Воин на съдбата, но ми се стори, че ще е твърде оптимистично.
Оптимистично би било, но аз пък тъкмо нея искам да видя, защото идеята за тактическа игра с избор на герой по принцип ми допада много.

Определено очаквам нова книжка от Вилорп и С-ие.

Най-невероятното на пръв поглед, поява на нова преводна книга-игра, също ме влече, но трябва да е някоя от най-добрите, за предпочитане от поредицата "Virtual Reality".

11 Ян 2013 17:07
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2045
АНКЕТА - Най-очакваните КИ през 2013 в България? #65570
Понеже виждам, че е спомената нова книга-игра на Колин - някой има ли някаква информация по въпроса, или е сложено на базата на разговорите през 2011 г?
Аналогично да попитам, някой знае ли какво става с Джордж в посока писане; виждам, че не е включен в анкетата, няма ли шанс да видим нещо от него през 2013г?

11 Ян 2013 17:15
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Topic Author
АНКЕТА - Най-очакваните КИ през 2013 в България? #65571

Ал Торо писа: писа:
Понеже виждам, че е спомената нова книга-игра на Колин - някой има ли някаква информация по въпроса, или е сложено на базата на разговорите през 2011 г?
Аналогично да попитам, някой знае ли какво става с Джордж в посока писане; виждам, че не е включен в анкетата, няма ли шанс да видим нещо от него през 2013г?

Колин писа: писа:
Първо - приемете искрените ми извинения.
Бях казал в интервюто и повтарям, изпаднах в много труден период. Преводите ме изхабиха.
Съжалявам, че толкова дълго не влизах във форума. Сега ще прегледам въпросите и ще се постарая постепенно да им отговоря.
Първо за "Магазин за странни твари". Имах желанието да започна да я пиша, но идеята не желае да се избистри. Затова по-скоро ще се захвана с друг стар проект, където сюжетът ми е сравнително ясен - "Космоиграчите".

knigi-igri.bg/shop/

11 Ян 2013 17:39
Bloucester
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1
АНКЕТА - Най-очакваните КИ през 2013 в България? #65573
Гласувах за "Калоян" и книгата на Мишо като проекти, за които е сигурно, че ще ги има. Доколкото има сигурни неща в нашата мила татковина. Иска ми се да видя и нова книга-игра на Колин, но се съмнявам, че ще е тази година. Що се отнася за превод на чуждестранно произведение, звучи интересно, стига да имаме достатъчно ресурси да откупим правата и да го преведем. В последното мога да помогна и аз, стига да ви хареса преводът ми на The Bone Dogs, когато и да го завърша.

Ейдриън Уейн писа: писа:
Щото си знаем "матриала". ;)

11 Ян 2013 19:51
tonystarks's Avatar
tonystarks
Окото на Бога
Окото на Бога
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2
АНКЕТА - Най-очакваните КИ през 2013 в България? #65576
1. ММ - това ще бъде най-чаканата книга-игра за 2013г, най-вече заради очакванията да е нещо качествено и изпипано.
2. Калоян - сигурен съм че Ксенокса няма да ни подведе. Едно дебело томче (на части или в едно, както го реши) ще ме зарадва много.
3. Призвание Герой бр. 2 - дано излезе, със сигурност екипа който го прави ще вдигне нивото на брой 2.

vg писа: писа:

kiril_ps писа: писа:
Най-невероятното на пръв поглед, поява на нова преводна книга-игра, също ме влече, но трябва да е някоя от най-добрите, за предпочитане от поредицата "Virtual Reality".

Има нова преводна книга-игра и тя е от поредицата "Битки Безброй". Аз съм я превеждал (непрофесионално) и съм се опитал да я оформя така, че да изглежда все едно е излизала на хартия и някой я е сканирал. Бях пуснал една тема в "Дигитализация" но нямаше никакъв интерес, може би защото повечето хора не харесват тази поредица. Казва се "Островът на влечугите" (Island Of The Lizard King) и е от Иън Ливингстън. Прилична книга, превеждал съм я за удовоствие, защото ми харесва автора. Който иска да види какво представлява в електронен вариант (PDF) да ми каже и ще му я дам.

... For one who has not lived even a single lifetime, you're a wise man, Van Helsing!

• 1
  • 1
Форум
/
Книги-игри
/
Работилница
/
Анкети
/
Time to create page: 0.061 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Карибски вълни 2: Съкровището на вълчицата (67 Мнения)
    • в Списание Книги-игри / Всичко за списанието
    • от Georgi
    • Today 15:41
    • Приключения в Балара (171 Мнения)
    • в Работилница / Проекти
    • от Efix7
    • 20 Сеп 2023 13:37
    • Премиерни дати (147 Мнения)
    • в Книги-игри / За книгите-игри
    • от Ал Торо
    • 19 Сеп 2023 15:09

За контакти