Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Оптимистично би било, но аз пък тъкмо нея искам да видя, защото идеята за тактическа игра с избор на герой по принцип ми допада много.Чудех се дали да сложа Воин на съдбата, но ми се стори, че ще е твърде оптимистично.
Понеже виждам, че е спомената нова книга-игра на Колин - някой има ли някаква информация по въпроса, или е сложено на базата на разговорите през 2011 г?
Аналогично да попитам, някой знае ли какво става с Джордж в посока писане; виждам, че не е включен в анкетата, няма ли шанс да видим нещо от него през 2013г?
Първо - приемете искрените ми извинения.
Бях казал в интервюто и повтарям, изпаднах в много труден период. Преводите ме изхабиха.
Съжалявам, че толкова дълго не влизах във форума. Сега ще прегледам въпросите и ще се постарая постепенно да им отговоря.
Първо за "Магазин за странни твари". Имах желанието да започна да я пиша, но идеята не желае да се избистри. Затова по-скоро ще се захвана с друг стар проект, където сюжетът ми е сравнително ясен - "Космоиграчите".
Щото си знаем "матриала".
Най-невероятното на пръв поглед, поява на нова преводна книга-игра, също ме влече, но трябва да е някоя от най-добрите, за предпочитане от поредицата "Virtual Reality".
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas