Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Да, мързи ме и съм слаб, генералноОрмбург си го избрал, защото те мързи да създадеш свят ли?
![]()
Да, мързи ме и съм слаб, генералноОрмбург си го избрал, защото те мързи да създадеш свят ли?
![]()
Идеята се роди сама в комплект, иначе този тип механики на книга-игра могат да се сложат в абсолютно всякакъв свят, без особени затруднения. Като четях за магьосника Сиян в "Герои" на Берт, който разпраща приключенци насам натам, щото го мързи да си върши работата (както всички магьосници в книги-игри правят) и се сетих за драконите на Орм - кукловодите на футуристичния свят. Светът пък предлага много разнотипни мисии като локации и специалности. А сенките са си баш това, което са героите в "Герои" - уникални наемници от по-високо ниво. Даж (за да стане мазалото пълно) бих вкарал Хамелеона и Хорацио, че те имат да връщат едно гостуване в света на Блонд, чиито герои се бяха натресали в "Европа" на Грей. Супер-агентът и синът на светлината може да наминат и те.
То и аз превеждам овце от един баир на съседния, ама никой не ме е вижал да го правя.Точно. Абе как може да не сте я играли, тя стана на 1 година тая книга откак е преведена... Ще я видите след няколко дена, айде, и ще кажете тогава
![]()
То и аз превеждам овце от един баир на съседния, ама никой не ме е вижал да го правя.Точно. Абе как може да не сте я играли, тя стана на 1 година тая книга откак е преведена... Ще я видите след няколко дена, айде, и ще кажете тогава
![]()
За разлика от "Герои" мисля в мисиите да има (повече) избори - драконите отдавна са изобретили криптираната мобилна връзка и live action камерите
![]()
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas