Разбира се, че е така и за двете.Аз викам първо да издадеш Котарака пък после да пишеш каквото поискаш. Иначе не е лошо да кажеш на Блонд , от уважение един вид.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Мисли по-скоро за избори, които виждаш еднократно - при приключване на мисията какво точно искаш да направиш, при което наградата е различна и може да има ефект на следващите мисии - примерно да ти се заключи една или друга спрямо политиката ти, да вземеш някоя кодова дума или герой и т.н.Интересно ми е да видя крайняи резултат. В "Герои" действително по време на мисиите има главно проверки, а не избори. Но пък се чудя ако се включат и избори то това след първото изиграване не обезмисля ли малко играта? Ще знаеш, че тази мисия, това е правилния избор и всяко следващо изиграване на тази мисия ще е шаблонно?!
Още спойлчета по Герои!
www.legacyofkreya.com/bg/books/geroiА къде се продава, че за да я имам. За разлика от вас безработните спойл-спамаджии, някои все пак ходят на работа.
Той работи комерсиално в тази сфера, ще стане сблъсък на интереси, а и съм под нивото му, че да се занимава с мен. По всичко личи, че ще трябва да пиша "Големия купон", тогаваАми, аз бих оценил идеята с единица, щом от 1 до 10 трябва да е.
Не се ли нагледа и наслуша на Богдан Русев в "Ръкописът"?
Поне го вземи за редактор, ако седнеш да пишеш за "неговия" свят. Ако можеш да си го позволиш, разбира се.
Завърите.Дракони, андроиди, извънземни, таласъми, водопроводчици, сенки, кисели краставици...пропускам ли нещо?
Ще я преместя в Shadowrun, няма проблем, нали от там е взет света.
Ами не, по "Синът на пустинята" не мисля да пиша.а дотогава я камилата, я камиларя, тъй че, както си знаеш
![]()
Само не пиши хумористична книга-игра.
Ами не, по "Синът на пустинята" не мисля да пиша.а дотогава я камилата, я камиларя, тъй че, както си знаеш
![]()
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas