Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
За гарота знам - пластична ножовка е търсеното!!!Гарота е това - ако ще бастисваш някого.
Също така е и нож за сирене, ама едва ли това търсиш.
Ако е интрумент - пластична ножовка.
Кабал за Организиран Шпионаж, Моторизирани похищения, Атентати и Разруха1. Лошите - HAVOC—The Hijack, Assassination, and Violent Opposition Consortium, превел съм го с глупавозвучащото - Консорциум за Отвличане, Насилствена Съпротива и Убийства - КОНСУ, чакам по-добри предложения, а най-добре ако някой измисли нова абривиатура - примерно на БЕДА...
Магистрален воин, без членуване, си е екстра, ако искаш да си буквален.2. Заглавието - Freeway Warrior - Войнът на магистралата или Боец на магистралата или Войнът от магистралата...Магистралният войн (ми е малко магистрална фея)
Сръчност или Ловкост3. Умението Stealth описанието му е - Твоите физически способности, скоростта на рефлексите ти и твоята ловкост, като оценката се редуцира от носените предмети в раницата, ако е пълна (10 предмета минус 3 точки)
1. Лошите - HAVOC—The Hijack, Assassination, and Violent Opposition Consortium, превел съм го с глупавозвучащото - Консорциум за Отвличане, Насилствена Съпротива и Убийства - КОНСУ, чакам по-добри предложения, а най-добре ако някой измисли нова абривиатура - примерно на БЕДА...
ХАОС наистина и смислово и фонетично покрива понятието
1. Лошите - HAVOC—The Hijack, Assassination, and Violent Opposition Consortium, превел съм го с глупавозвучащото - Консорциум за Отвличане, Насилствена Съпротива и Убийства - КОНСУ, чакам по-добри предложения, а най-добре ако някой измисли нова абривиатура - примерно на БЕДА...
ХАОС - Хиперконтинетална Асоциация на Отрядите на Смъртта
ХАОС-Т - Хибридна Агенция за Отвличане и Системен Терор
ХАОС - Харамии за Айдутлук, Опустошение и Съсипѝя
А пък съм се заял с това ХАОС, защото е сходно с HAVOC чисто фонетично, а и защото се покриват по смисъл до голяма степен.
Определено и аз не искам да остава пънкари, пиша го така, за да мога по-лесно после (или сега) да го сменя. Просто авторът всякак ги описва такаСъс сигурност не трябва да остане "пънкари". Зависи от контекста. "Гамени/хулигани" (ако е за по-млади) е най-често срещано, тъй като обикновено се използва за млади хора с проблемно поведение. "Отрепки" също е подходящо. За младежи, които повече се перчат, отколкото реално да създават неприятности може да се използва "келеши/лекета".
Няма едно значение, така че основното е да се водиш от контекста.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas