А бе, деца, не схващам защо като системата е толкова зле все ровите из неяНа мен системата за игра с Магьосник ми се видя така отчайваща, че направо се отказах да пробвам. :yawn: Иначе като приключа с "Номада" ще си довърша играта с героя - рицар, ама няма много смисъл. След пет битки с обикновени врагове вече съм толкова силен, че няма какво да ми излезе...
Очевидно има грешка в зададените стойности, но корекцията е толкова проста, че не си заслужава да се обсъжда. Или си сложете ограничение за нарастване на показателите(Танер май беше подходил така)...
Или след всяко вдигнато ниво на героя вдигайте и нивото на противниците с някакъв коефициент.. може да добавяте базовите точки. Нямам играта пред мен за да го сметна коректно, ама като правите толкова точни статистики сигурно няма да е трудно да го нагласите.
Модела за битки е взет от Knight of Xantor - една детинска игричка. Там героите и чудовищата вдигат нивата си паралелно. И както беше споменато някъде тук направете си предварително таблици и няма да смятате. Пък като са толкова лесни противниците удвоете или утроете точките им в началото.
Ама ха! Я малко си размърдайте мозъците, не карайте стария човек да рови из старите книги.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Аз си го поръчах, в понеделник ще го имам.
Има ли във форума тема за евентуални бъгове?
На прав път си, аз както казах само се заяждам. На практика системата трябва да се направи наново.... но искам да направя играта малко по градивна.
... С две думи искам да има няколко стила на игра /рицарят който коли всичко, магъосника който опустошава всчко с магии,елфът който е бърз като вятъра, джуджето което си брой парите и тн./, като всеки един от тях да е конкурентен на другите при опит за достигане на крайната цел)).
Да си призная не съм сигурен че ще мога да се справя с това начинание, но със сигурност имам желание и време което да отделям за да се опитам.
Предложения приемам всякакви !![]()
Голямото предимство на стратовете пред бордовите игри е че можеш да ги играеш и сам. тоя мод дето правите не отрязва ли тая възможност?
Лог 12.02.2012:
- Специализация - всеки герой ще има уникално умение, което да "насочва" играча накъде да развива героя. Самото умение няма да е нещо кой знае какво. Идеята е по скоро да предотвратява развиване на герой в посока, която е в разрез с самият клас. /Както става на оригиналната игра - маг който си ползва мечове и брадви/
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas