Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
За съжаление не кърти, ами потриса... цифрата народ в БеГе, която получава възможност да оформя книги и кориците им, никога няма да се научи как да борави с шрифт. Оставам с ужасеното впечатление, че грам идея си нямат от тия работи. Адски импотентна работа (или stale, дето му викат на ингилезки).Корицата кърти...
В този ред на мисли, гледайки корицата, мога да си представя какво е провокирало мнението на майка ти за илюстрациите, даже без да съм ги виждал. Работата е там, че по никакъв начин нищо не пречи едно нещо "да изглежда старо" но да е лишено от недостатъците на същото това "старо" (неслучайно предложих каквото предложих като насока за корица и илюстрации за проекта "Калоян").
Да, определено е трябвало да се посъветваш за оформлението.
Иначе ми изглежда симпатичен проект и лично аз със сигурност ще му обърна внимание - поздрави за инициативата!
Извинявам се тогава, ще се въздържа от коментар, докато не разлистя книгата, макар и от това, което си написал леко да ме побиха тръпки.... Не си ме разбрал правилно, илюстрациите не са критикувани и съм сигурен, че дори и вие (критикуващите корицата) ще ги харесат. Майка критикуваше оформлението на текстовите страници, защото са все едно стар приказен пергамент.
Няма лошо. Иде да докаже какво е нивото на визуалната култура и визуалната комуникация в България.
Уви няма такива вече, и най-малките искат 35% поне (ако не е приятелска услуга де), да не говорим за печално известните 55% при някои големи. Не знам защо, но този "търговски" % непрекъснато нараства откакто се помня (началото, 90-те).освен малки частни книжарнички, които са готови да продават срещу 20-25%, колкото считам, че е нормално да печели един дистрибутор
Сериозно, това звучи абсолютно невероятно и ще ти стискам(е) всички палци да успееш! И ще помагаме, с каквото можем, щото това си е много амбициозно и рисково начинание. Ако успееш обаче, ще е голям пробив и за целия жанр.
Именно.Айде не се джафкайте.С нетърпение чакам да видя интренет кампанията щото отдавна се говори за подобно нещо ама досега никой не го е реализирал.
В третия пост, да, сега погледнах. Пропуснал съм го или просто съм изключил и не съм осъзнал кво означава, тъй като изобщо не съм виждал друга разумна опция. Сори, пак.ПП. Тва че няма да ползва книжарниците го пише още в първия пост
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas