Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Дано. Засега всичко върви според очакванията ми.Прогнозирам голям успех на книжката. Дано да съм прав.
Явно не е станало ясно - идеята ми е за два пъти повече текстови страници и два пъти повече илюстрации. Доколкото ми стана ясно печата няма да се оскъпи въпреки двойния обем ако се мине на формат А4, който идеално върши работа (при настоящия формат има много отпадъчна хартия). Проблема идва от илюстрациите, които трябва да бъдат нарисувани от художник (толкова специфични илюстрации с високо качество няма как да бъдат създадени от сток), на когото ще му отнемат много време и трябва да получи адекватно заплащане.Да вметна, че оскъпяването би могло да дойде само от допълнителните илюстрации които са необходими. Печата поне не го бърка дали ще е цветна илюстрация или текст на цветен фон.
Благодаря много за препоръките. Това са и моите виждания за евентуалното продължение - формат А4, глави на цяла страница, самостоятелни илюстрации, работа с художник, детайлни карти за всяка от 4-те нови локации ОБАЧЕ има едно голямо обаче. Илюстрации с подобно качество отнемат 3-4 дни (след разговор с илюстратор), което означава, че около 50 илюстрации ще отнемат... половин година. Много сериозно съм разколебан дали си струва подобно забавяне и подобна разлика в цената. Това означава, че цената трябва да скочи (минимум) от 15 лв. на 20 лв., което за мен лично е твърде скъпо. Какво е мнението ви хора?1. Струва ми се за удачно, към всеки епизод да има илюстрация. За целта може би формат А4 и малко поголям шрифт биха свършили работа.
2. Картинките навярно са правени на компютър, аз лично не съм фен на такива. Предпочитам да са нарисувани на ръка. Да си художник изисква наличието на талант, това сегашното с фотошопа не мога да го приема
3. Картата, човече картата е може би най-важното нещо в подобна приказка игра (или поне у нас е така). Според мен трябва да и бъде обърнато повече внимание, като всяко местоположение (глава) бива отбелязано на картата по някакъв начин. Изпитвах затруднения да отговоря на въпроси от рода "а сега къде сме" и "защо голямата планина е по-малка от другата" т.е. не трябва да има излишни работи.
Това е за сега, с нетърпение очаквам продължение
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas