Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Очевидно авторът познава "сетинга" си доста по-добре от този на викингите, да речем, което си личеше и се отразяваше позитивно на цялостното качество.
За викингите има един куп хора, на които им е специалност да знаят по-добре. Което нямаше да е проблем, ако беше фентъзи, само че имаше претенции за историческа игра.
Очевидно авторът познава "сетинга" си доста по-добре от този на викингите, да речем, което си личеше и се отразяваше позитивно на цялостното качество.
Хахахаха, относно Викингите не вярвам някой да знае по-добре за сетинга, освен някой норман от онова време.
А за сетинга на Хлапето си адски прав - почти повярвах че Майкъл е преживял първа ръка всичко което описва.
Според мен отношението на Любо не беше съвсем правилно - и особено начина по който я прекъснаха в МЕГА. От там изкарваха едва ли не че четвъртата част е най-добрата, покваряваща и не знам какво още, а всички знаем че развръзката не беше такава.
Моето мнение е тъкмо противоположното. Книгите за Хлапето (с изключение на екшъна в края на втората и един-два избора в четвъртата) изобщо не ми допадат. "Сърце от камък" я четох в по-зряла възраст и ми се стори по-добра. Екшънът там е по-добре от зле направения опит за животопис на един престъпник в "Хлапето". И двата сюжета са банални, но този в "Хлапето" е и нелеп в доста моменти.Ако "Сърце от камък" ме подразни след като я преразгледах в по-зряла възраст, не мога да открия фундаментални пукнатини в сюжета на "Хлапето" (освен може би идиотския му късмет и издръжливост). От "лошо момче" той полека-лека си се превръща в това което е всеки закоравял престъпник - чудовище.
е от какво ти настръхва косата бе човек...По стечения на обстоятелствата, след края на Мега ми попадна файла с последната част на Хлапето.
Прочетох я и ми настръхна косата. Стана ми ясно защо Пепи Станимиров категорично отказа да я издаде.
Сигурно е абсолютно съвпадение, че по това време Майкъл и Станимиров като че не се разбираха много-много за възнагражденията, както става ясно от издания на списанието.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas